INNA KOVRIGINA PEREARSTIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kodukülastuse alla käivad meditsiinilised konsultatsioonid ja ravi, mis viiakse läbi patsiendi enda kodus. See personaalne tervishoiulähenemine toob meditsiinit

Kodukülastused: personaalne hooldus teie mugavustsoonis

Kodukülastuse alla käivad meditsiinilised konsultatsioonid ja ravi, mis viiakse läbi patsiendi enda kodus. See personaalne tervishoiulähenemine toob meditsiinitöötajate asjatundlikkuse otse patsiendini, kõrvaldades vajaduse reisida ja oodata, mis on seotud tavapäraste kliinikukülastustega.

Ajalooliselt olid kodukülastused normiks, arstid tegid regulaarselt koduvisiite, et näha patsiente. Aja jooksul, kui meditsiinitehnoloogia edenes ja tervishoiusüsteemid muutusid tsentraliseeritumaks, praktika vähenes. Siiski, patsiendikesksete hooldusmudelite tõusuga, on kodukülastused taas populaarsust kogumas, pakkudes traditsioonilise personaalse hoolduse ja kaasaegse meditsiinilise mugavuse segu.

Kodukülastuste eelised

Meditsiiniabi saamine kodus tähendab, et patsiendid võivad jääda oma tuttavasse keskkonda, vähendades stressi ja edendades heaolu tunnet. See on eriti kasulik neile, kellel on liikumisraskused või kes leiavad, et kliinikusse reisimine on keeruline. Kodukülastused võimaldavad tervishoiutöötajatel veeta rohkem üks-ühele aega patsientidega, viies sügavama arusaamiseni nende tervisevajadustest ja elustiilist. See personaalne tähelepanu võib viia täpsemate diagnooside ja kohandatud ravikavadeni.

Vältides ülerahvastatud ootesaale, vähendavad patsiendid oma kokkupuute riski nakkushaigustega, mis on eriti oluline immuunpuudulikkusega inimestele või gripihooajal. Kodukülastused on mõeldud kiire elutempoga inimestele ja peredele, pakkudes meditsiiniabi, mis sobitub nende ajakavadesse ilma igapäevast rutiini segamata.

Kodukülastuste ajal pakutavad teenused

Äkiliste haiguste või vigastuste korral pakuvad kodukülastused kohest meditsiinilist tähelepanu, tagades kiire ravi ja nõuanded. Krooniliste seisunditega patsiendid saavad kasu regulaarsest jälgimisest ja juhtimisest oma kodu mugavuses, aidates säilitada stabiilsust ja ennetada tüsistusi.

Rutiinsed kontrollid ja ennetav hooldus on olulised hea tervise säilitamiseks ja neid saab hõlpsasti läbi viia kodukülastuse ajal. Neile, kes vajavad tervisetõendeid töö või muude eesmärkide jaoks, pakuvad kodukülastused mugavat viisi vajaliku dokumentatsiooni saamiseks ilma kliinikusse reisimata.

Kuidas kodukülastused toimivad?

Kodukülastuse seadistamine INNA KOVRIGINA PEREARSTIKESKUS-ega on lihtne protsess, mida saab teha telefoni teel või internetis, mahutades nii kiireloomulisi vajadusi kui ka planeeritud kohtumisi. Külastuse ajal võivad patsiendid oodata põhjalikku hooldust kogenud meditsiinitöötajatelt, kes on varustatud vajalike vahenditega, et pakkuda kvaliteetseid meditsiiniteenuseid. Pärast visiiti saavad patsiendid järelhooldust ja tuge, tagades hoolduse järjepidevuse ja meelerahu.

Kes võivad kodukülastustest kasu saada?

Puuetega inimesed või need, kes taastuvad operatsioonist, saavad vajaliku hoolduse ilma lisaraskuseta reisida tervishoiuasutusse. Kodukülastused on ideaalsed neile, kellel on nõudlikud ajakavad, võimaldades neil saada meditsiiniabi ilma olulist aega töölt või pereülesannetelt eemaldumata.

Eakad, kes võivad kliinikusse jõudmisega raskusi kogeda, saavad suurt kasu kodu tervishoiuteenuste mugavusest ja mugavusest. Lapsevanemate jaoks tähendavad kodukülastused, et nende lapsi saab vajaliku ravi ilma kliinikusse mineku stressita, muutes kogemuse lapse jaoks vähem hirmutavaks.

Otsite mugavat ja personaalset meditsiiniabi Tallinnas? Võtke ühendust INNA KOVRIGINA PEREARSTIKESKUS OÜ-ga, et saada professionaalseid kodukülastusi, mis vastavad teie tervisevajadustele teie enda kodus.

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

INNA KOVRIGINA PEREARSTIKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Inna Kovrigina Perearstikeskus OÜ on 27.03.2017.a äriregistrisse kantud ettevõte, mis põhineb 100% eesti kapitalil. Põhitegevuseks on  Üldarstiabi osutamine (EM
ssb.ee
Inna Kovrigina Perearstikeskus OÜ on 27.03.2017.a äriregistrisse kantud ettevõte, mis põhineb 100% eesti kapitalil. Põhitegevuseks on Üldarstiabi osutamine (EMTAK kood 86211). Aruaandeaasta käive moodustas 343 785 eurot. Aruandeaastal ettevõtte kasum moodustas 63 430 eurot. Inna Kovrigina Perearstikeskus OÜ juhatus ühest liikmest. Peamised finantssuhtarvud majandusaasta ja sellele eelnenud majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika 2022.aasta 2021.aasta Puhasrentaablus 18,45% 22,38% Lühiajaliste kohustuste 4,18 2,44 kattekordaja ROE 54,32% 80,25% Puhasrentaablus = puhaskasum /

Krooniliste haiguste navigeerimine

Kroonilised haigused on seisundid, mis kestavad aasta või kauem ja nõuavad pidevat meditsiinilist tähelepanu või piiravad igapäevaseid tegevusi või mõlemat. Nee
ssb.ee
Kroonilised haigused on seisundid, mis kestavad aasta või kauem ja nõuavad pidevat meditsiinilist tähelepanu või piiravad igapäevaseid tegevusi või mõlemat. Need võivad ulatuda diabeedist südamehaigusteni ja artriidist vaimse tervise seisunditeni. Kroonilise haigusega elamine mõjutab elu igat aspekti, alates põhiliste ülesannete täitmisest kuni suhete hoidmise ja karjääri juhtimiseni. See nõuab kohanemist uue normaalsusega ja viiside leidmist täisväärtusliku elu elamiseks hoolimata terviseprobleemidest. Oma tervise eest hoolitsemine Iga inimese teekond kroonilise haigusega on ainulaadne.

Õigeaegsete tervisetõendite tähtsus

Tervisetõendid on ametlikud dokumendid, mis kinnitavad isiku terviseseisundit. Need võivad ulatuda üldistest tervisehinnangutest kuni konkreetsete tõenditeni, m
ssb.ee
Tervisetõendid on ametlikud dokumendid, mis kinnitavad isiku terviseseisundit. Need võivad ulatuda üldistest tervisehinnangutest kuni konkreetsete tõenditeni, mida nõutakse reisimiseks, töötamiseks või spordis osalemiseks. Need dokumendid on olulised selleks, et tõendada, et inimene on sobilik teatud tegevuseks või vastab ametivõimude või organisatsioonide poolt kehtestatud tervisenõuetele. Paljud ametid ja tegevused nõuavad kehtivaid tervisetõendeid, et tagada ohutus ja vastavus õiguslikele standarditele. Näiteks kommertssõidukijuhtidel, tervishoiutöötajatel ja toidukäitlejatel on sageli

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.