Rohkema info nägemiseks:

INNA KOVRIGINA PEREARSTIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume terviklikku meditsiinilist hoolt, sealhulgas koduvisiite, tervisetõendeid, krooniliste patsientide nõustamist, perearsti ja õe teenuseid ning retseptide uuendamist.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast kohta, kus sinu tervis ja heaolu on kõige tegemise südames. Inna Kovrigina Perearstikeskuses mõistame, et meditsiinilise abi otsimine võib olla teekond, mis on täis ebakindlust ja muret. Seetõttu oleme pühendunud kaastundliku, tervikliku meditsiinilise abi pakkumisele, mida saad usaldada.

Alates hetkest, kui meie poole pöördud, paneme sinu vajadused esikohale. Olgu sul äge terviseprobleem, mis nõuab kohest tähelepanu, või on tegu kroonilise seisundiga, meie meeskond on siin, et tagada vajaliku abi saamine õigel ajal. Meie lubadus on pakkuda samal päeval abi kiireloomulistel juhtudel ja aja kokkuleppimist viie tööpäeva jooksul rutiinseteks kontrollideks ja kroonilise seisundi haldamiseks.

Meie teenused on loodud katmaks kõiki pere tervise aspekte. Pakume kodukülastusi neile, kes vajavad meditsiinilist tähelepanu oma kodu mugavuses, ja väljastame tervisetõendeid, mille valmimisaeg on kuni 15 päeva. Meie kogenud perearstid ja õed on pühendunud nõuannete andmisele kroonilistele patsientidele, tagades pikaajalise tervisehalduse jätkuva toe ja juhendamise.

Mõistes kättesaadavuse tähtsust, oleme teinud lihtsaks aegade kokkuleppimise kogu perele, tagades individuaalse hoolitsuse ja tähelepanu. Ja juhul, kui sa ei saa tulla kokkulepitud visiidile, lihtne telefonikõne numbrile +372 56 209 977 võimaldab meil aidata sul aega ümber planeerida, tagades, et sinu ravi jätkub katkematult.

Meie perearstide ja pereõdede vastuvõtt on kohandatud sinu ajakavale sobivaks, pakkudes pikendatud tööaegu, et vastata sinu kiire elutempo nõudmistele. Ja sinu mugavuse huvides pakume ravimite retseptide pikendamist, muutes sinu ravimivajaduste haldamise lihtsamaks.

Inna Kovrigina Perearstikeskus OÜ juures oleme rohkem kui lihtsalt tervishoiuteenuse pakkuja; oleme sinu partner tervises, pühendunud Hoolime sinust, kodus ja kaugemal!

Usalda meid olema sinu ja su pere jaoks olemas igal sammul!

Rohkem infot meie veebilehel!
KONTAKT

INNA KOVRIGINA PEREARSTIKESKUS OÜ kontaktid

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

INNA KOVRIGINA PEREARSTIKESKUS OÜ tegevusaruanne 2022

Inna Kovrigina Perearstikeskus OÜ on 27.03.2017.a äriregistrisse kantud ettevõte, mis põhineb 100% eesti kapitalil. Põhitegevuseks on Üldarstiabi osutamine (EMTAK kood 86211). Aruaandeaasta käive moodustas 343 785 eurot. Aruandeaastal ettevõtte kasum moodustas 63 430 eurot. Inna Kovrigina Perearstikeskus OÜ juhatus ühest liikmest. Peamised finantssuhtarvud majandusaasta ja sellele eelnenud majandusaasta kohta ning nende arvutamise metoodika 2022.aasta 2021.aasta Puhasrentaablus 18,45% 22,38% Lühiajaliste kohustuste 4,18 2,44 kattekordaja ROE 54,32% 80,25% Puhasrentaablus = puhaskasum /

Dropdown

kõik artiklid

Krooniliste haiguste navigeerimine

Kroonilised haigused on seisundid, mis kestavad aasta või kauem ja nõuavad pidevat meditsiinilist tähelepanu või piiravad igapäevaseid tegevusi või mõlemat. Nee
ssb.ee
Kroonilised haigused on seisundid, mis kestavad aasta või kauem ja nõuavad pidevat meditsiinilist tähelepanu või piiravad igapäevaseid tegevusi või mõlemat. Need võivad ulatuda diabeedist südamehaigusteni ja artriidist vaimse tervise seisunditeni. Kroonilise haigusega elamine mõjutab elu igat aspekti, alates põhiliste ülesannete täitmisest kuni suhete hoidmise ja karjääri juhtimiseni. See nõuab kohanemist uue normaalsusega ja viiside leidmist täisväärtusliku elu elamiseks hoolimata terviseprobleemidest. Oma tervise eest hoolitsemine Iga inimese teekond kroonilise haigusega on ainulaadne.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.