ELMEK ACCOUNTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1004 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

ELMEK ACCOUNTING OÜ hetkeolukord

Juba 1004 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Egle Vainula (04.06.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Vaadates tagasi 2023. aastale, olen uhke, et eLMEKi meeskonna liikmetel ei ole probleeme, on ainult lahendused! Südikalt võtame vastu iga kliendi poolse väljakutse, olgu see siis konsolideerimise automatiseerimine või keeruliste investeerimistehingute kajastamine.

eLMEK Accounting OÜ (edaspidi eLMEK) on asutatud aprillis 2017. aastal ning ettevõtte peamiseks tegevusalaks on raamatupidamis- ja palgaarvestusteenuste osutamine. eLMEKi kliendid tegutsevad erinevates ärisektorites. Pea poole eLMEKi klientidest moodustavad investeeringute haldusega (väärtpaberid, kinnisvara, laenud jmt) tegelevad ettevõtted. eLMEKi klientideks on aga ka näiteks jaemüügi ja meditsiini valdkonnas tegutsevad ettevõtteid.

eLMEKi nimes olev esimene e viitab sellele, et pakume oma klientidele paberivabasid lahendusi, sest meie eesmärgiks on oluliselt vähendada manuaalset tööd - nii meie enda töös kui ka kliendi protsessides. Teenuse pakkumiseks kasutame peamiselt kahte pilvepõhist raamatupidamise tarkvara: Directo ja Merit Aktiva. E-arve operaatori teenuseid pakub meie klientidele peamiselt RIK, ostuarvete ja kulutšekkide digitaliseerimiseks kasutame CostPocketit. Wemply, mille integratsioon on tehtud nii Merit Palga kui Directoga, kasutame tööaja arvestuse ja puhkuseavalduste haldamiseks. Meeskonna vaheliseks suhtluseks ja kliendikohtumisteks kasutame Teamsi.

Pean eLMEKi senise edu aluseks kahte olulist nüanssi:

Klientide usaldus ja suurepärane koostöö - meie jaoks on äärmiselt oluline väga tihe suhtlus klientidega. Tunneme, et see on igati kaasa aidanud sellele, et väga paljud kliendid võtavad eLMEKi raamatupidajat kui ühte oma meeskonna liiget, mistõttu ka koostöö sujub hoopis teisel tasandil.

eLMEKi meeskond - meeskonnaliikmete suur armastus raamatupidamise vastu, ääretult suur töötahe ning katsetamisjulgus. Tegeleme palju automatiseerimise ja digitaliseerimise teemadega, samas peame väga oluliseks hoida samal ajal fookuses raamatupidamise vastavust raamatupidamise seadusele, raamatupidamistavale ja maksuseadustele. Meie jaoks on oluline, et meie klientide raamatupidamine oleks kooskõlas kõigi raamatupidamist puudutavate nõuetega.

2023. aastal olid meil töötajate arendamisel fookuses IT teemad. Kõik eLMEKi meeskonna liikmed läbisid küberturvalisuse koolituse. Samuti laiendasime oma teadmisi andmete analüüsi ja visualiseerimise valdkonnas - 5 töötajat osalesid BCS Koolituse poolt läbi viidud selle teemalisel kursusel (50 akadeemilist tundi) 2023 kevadel ja sügisel. Koolituse tulemusel saime mitmedki igakuised raporteerimised kliendijuhtkonnale oluliselt efektiivsemalt korraldatud.

eLMEKi meeskonnas töötas 31.12.2023 seisuga kokku 9 töötajat (31.12.2022: 9 töötajat). Muud finantsnäitajad kujunesid järgmisteks: 2024. aastal on plaanis jätkata raamatupidamisteenuse osutamist vähemalt samas mahus. Tahame olla väga heade raamatupidamisalaste teadmistega partner oma klientidele ja eelkõige nendele klientidele, kes hindavad raamatupidamise olulisust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.