KANVEL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 477 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

KANVEL OÜ hetkeolukord

Juba 477 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Veljo Kanemägi (26.02.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2023

Kanvel OÜ jätkas 2023. aastal senisel tegevusalal ja samas valdkonnas (Ehituslik insener-tehniline projekteerimine ja nõustamine, EMTAK 71121). Ettevõtte põhilised tegevussuunad on: 1. Omanikujärelevalve; 2. Projekteerimise projektijuhtimine; 3. Tellija ehitus- ja projektijuhtimine; 4. Ehitus-tehniline konsultatsioon.

Peamiseks tegevuspiirkonnaks on Tallinn ja Harjumaa ning Lääne-Eesti ja saared.

Ehitussektorit ja Eesti majanduskeskkonda tervikuna iseloomustasid 2023. aastal laenuraha kõrgest hinnast ja majanduslangusest tingitud konservatiivsus ning ebakindlus. Märgata oli oluliste otsustega viivitamist ja erasektori tellimuste mahtude vähenemist. Konkurents valdkonnas on äärmiselt tihe. Töö hankimisel saab üha määravamaks asjatundlikkus ning pakutava teenuse sisukus ja kvaliteet.

Olulisemad projektid, milles Kanvel OÜ meeskond 2023. aastal kaasa lõi: 1. Mai Majad (korterelamud, Pärnu), omanikujärelevalve teostamine; 2. Marjamäe kodud (korterelamud, Tallinn), omanikujärelevalve teostamine; 3. Sektori Maja (A-klassi büroohoone, Tallinn), omanikujärelevalve teostamine; 4. Maakri HUB (büroohoone, Tallinn), omanikujärelevalve teostamine; 5. Auriga Kaubanduskeskus, tellija projektijuhtimine ja omanikujärelevalve teostamine; 6. Aegviidu COOP, omanikujärelevalve teostamine; 7. Kuusalu päikeseelektrijaam (18,69MW), omanikujärelevalve teostamine; 8. Kuressaare Soojus, omanikujärelevalve teostamine.

Ettevõtte tegevus 2023. aastal oli edukas. Kanvel OÜ müügitulu 2023. aastal oli 98 846 €, aruandeaasta kasumiks kujunes 38 392 €. Ühingus oli üks töötaja osalise tööajaga, juhatuse liikmetele arvestatud tasud olid 15 000 EUR.

Kanvel OÜ jätkab 2024. aastal oma põhitegevusalal. Ettevõtte eesmärk on laiendada oma tegevust Saaremaal ning tuua värskust antud piirkonna omanikujärelevalve turule.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.