ROUNDWAY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 766 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

ROUNDWAY OÜ hetkeolukord

Juba 766 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Roundway OÜ põhitegevusalaks on vikerforelli kasvatamine suletud veekasutusega magevee kalakasvanduses Jõeküla kalafarmis. Aruande koostamise hetkel tootmist veel ei toimu ning ettevõtte eesmärk on täiendada ja lõpuni väIja ehitata Iäbi testitud, suletud veekasutusega magevee kalakasvandus, mis asub soojustatud siseruumides.. Kalakasvandus asub Kesk-Eestis, Türi vallas, Rapla ja Türi linna vahelises piirkonnas, mis on logistiliselt parim asukoht värske kala jaotusveoks üIe Eesti.

Kalakasvandus on rajatud vastavalt Taanis välja töötatud ja aastate jooksul kasutuses olnud tehnoloogiale, mis võimaldab kalakasvandust korraldada vooltootmise põhimõttel, tagades klientidele stabiilse varustamise värske kalaga kogu aasta vältel.

Kalakasvanduses plaanitakse tootma hakata vikerforelli, mis on harukordse sööda omistamise võimega (kasvab sama palju, kui sööb) kõrgelt hinnatud "punane" kala. Eestis on värskele kodumaisele punasele kalale turgu piiavalt, kuna turumaht ületab mitmekordselt Eestis toodetavaid forellikoguseid. Lisaks puuduvad Eestis toodetud kala või kalatoodete osas piirangud müügiks teistesse Euroopa Liidu riikidesse, tänu millele on potentsiaalne sihtturg veelgi laiem.

Osaühingu juhatus koosneb kahest liikmest. Juhatuse liikmete tegevust 2022. aastal ei tasustatud.

Osaühingul ei olnud aruandeaastal töötajaid.

Suhtarvud 2023 2022

Käibe puhasrentaablus (%) - puhaskasum/müügitulu*100 0,00 923,00

Vara puhasrentaablus ROA (%)- puhaskasum/varad kokku*100 -3,56 88,04

Omakapitali puhasrentaablus ROE (%) puhaskasum/omakapital kokku*100 -5,13 92,08

Tartus, 28.06.2024

Peeter Põldaru

Juhatuse liige

Kontakttelefon: +372 5657 7252

Postiaadress: Tartu maakond, Tartu linn, Ujula tn 49-11, 51008

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.