PUISTEMEES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Korralik soojustus võib oluliselt vähendada küttearveid, hoides sooja õhku sees külmematel kuudel. See tähendab, et teie küttesüsteem ei pea mugava temperatuuri

Kuidas vähendada küttearveid korraliku soojustusega?

Korralik soojustus võib oluliselt vähendada küttearveid, hoides sooja õhku sees külmematel kuudel. See tähendab, et teie küttesüsteem ei pea mugava temperatuuri hoidmiseks nii palju töötama, mis viib madalama energiatarbimiseni ja kuludeni.

Soojustusmaterjalide tüübid

Klaasvill on levinud tüüpi soojustus, mis on valmistatud peenetest klaaskiududest. See on taskukohane ja efektiivne, kuid seda tuleb ettevaatlikult käsitseda, kuna väikesed klaasiosakesed võivad ärritada nahka ja kopse.

Tselluloosisoojustus on valmistatud taaskasutatud paberitoodetest ja on töödeldud tulekindlate ainetega. See on keskkonnasõbralik valik, mis pakub head soojusisolatsiooni.

Vahtsoojustus tuleb kahes vormis: pritsvaht ja jäigad vahtplaadid. Pritsvaht paisub, täites õõnsused ja luues õhukindla tihendi, samas kui jäigad vahtplaadid on suurepärased lamepindade, nagu seinad ja katused, soojustamiseks.

Neile, kes on huvitatud jätkusuutlikust eluviisist, pakuvad looduslikud soojustusmaterjalid nagu lambavill, puuvill ja kork efektiivset soojustust väiksema keskkonnamõjuga.

Oma kodu soojustusvajaduste hindamine

Energiaaudit aitab mõista, kus teie kodu kaotab soojust ja milliseid soojustusparandusi on vaja. Seda saab teha professionaali poolt või DIY meetoditega.

Levinud alad, kus kaotatakse soojust, on pööning, seinad, põrandad ja uste ning akende ümbrus. Nende alade tuvastamine on oluline soojustuse täienduste sihtimiseks.

Soojustuse parandamine võtmevaldkondades

Teie pööningu ja katuse soojustamine on üks tõhusamaid viise soojakadude vähendamiseks. Korralik soojustus siin võib ära hoida sooja õhu põgenemist ja vähendada jääsulamite teket talvel.

Seinte soojustamine võib olla keerulisem, eriti olemasolevates kodudes, kuid see on oluline termilise ümbrise loomiseks, mis hoiab soojust sees.

Põrandate ja vundamentide soojustamine võib ära hoida külma õhu sissetungimist teie koju maapinnalt, vähendades veelgi küttevajadust.

Kuigi mitte nii olulised kui seinad või pööningud, aitab uste ja akende ümbruse soojustamine kõrvaldada tõmbetuule ja väikesed soojalekked.

Paigaldusnõuanded ja parimad tavad

Kuigi mõned soojustusprojektid saab teha koduomanikud ise, tagab professionaalne paigaldus, et soojustus on paigaldatud õigesti ja tõhusalt, maksimeerides selle efektiivsust.

Nõuetekohane ventilatsioon on oluline niiskuse kogunemise vältimiseks, mis võib põhjustada hallitust ja vähendada soojustuse efektiivsust. Veenduge, et teie soojustus ei blokeeriks ventilatsiooniteid.

Enne soojustuse lisamist on oluline tihendada kõik õhulekked. Seda saab teha hermeetiku või ilmastikuribadega ning see tagab, et teie soojustus töötab võimalikult tõhusalt.

Rahalised soodustused ja eelised

Eestis võib olla saadaval valitsuse toetusi ja subsiidiume, mis aitavad kompenseerida soojustuse täiendamise kulusid. Need võivad muuta teie kodu energiatõhususe parandamise taskukohasemaks.

Kuigi soojustuse esialgne maksumus võib olla märkimisväärne, toovad pikaajalised säästud küttearvetelt ja investeeringu tasuvus paljudele koduomanikele majanduslikult targa valiku.

Kas soovite vähendada oma küttearveid ja suurendada oma kodu mugavust? Võtke ühendust PUISTEMEES OÜ-ga, et saada tipptasemel soojustusteenuseid, mis annavad tulemusi.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on puistevilla omadused?

Puistevill on töödeldud isolatsioonimaterjaliks sobivasse vormi. See on materjal, mida on kasutatud sajandeid, kuid alles hiljuti on see saanud tähelepanu kui j
ssb.ee
Puistevill on töödeldud isolatsioonimaterjaliks sobivasse vormi. See on materjal, mida on kasutatud sajandeid, kuid alles hiljuti on see saanud tähelepanu kui jätkusuutlik valik kaasaegsetes ehituspraktikates. Puistevilla valimine isolatsiooniks ei ole ainult soojusefektiivsuse küsimus; see on teadlik otsus vähendada keskkonnamõju. Kuna meie sihtrühm, sealhulgas koduomanikud, korteriühistud ja avalikud asutused, püüab parandada energiatõhusust ja vähendada küttekulusid, pakub puistevill veenvat, keskkonnasõbralikku lahendust. Isolatsioonimaterjalide keskkonnamõju Traditsioonilised

5 põhjust, miks puistevillaga isolatsioon on nutikas investeering kodule?

Puistevill on looduslik ja väga hea materjal, mis aitab hoida maja soojana talvel ja jahedana suvel. See on tehtud lambavillast, mis on taastuv ja lagunev mater
ssb.ee
Puistevill on looduslik ja väga hea materjal, mis aitab hoida maja soojana talvel ja jahedana suvel. See on tehtud lambavillast, mis on taastuv ja lagunev materjal. Miks valida puistevilla isolatsioon? Puistevill hoiab soojust väga hästi, sest sellel on palju väikeseid õhutaskuid. See on looduslik ja hea keskkonnale, sest lambavill on taastuv materjal. Puistevill aitab reguleerida niiskust maja sees ja parandab õhukvaliteeti. Puistevill kestab kaua ja ei lagune. Kasutades puistevilla, võid säästa palju energiat ja seega ka raha. Kui soovid oma maja paremini soojustada ja raha säästa,

PUISTEMEES OÜ tegevusaruanne 2022

Puistemees OÜ on asutatud 24.05.2017. aastal.  Ettevõtte põhitegevusala moodustavad isolatsioonitööd.  Aruandeaasta müügitulu oli kokku 722 050 eurot.  2022. aa
ssb.ee
Puistemees OÜ on asutatud 24.05.2017. aastal. Ettevõtte põhitegevusala moodustavad isolatsioonitööd. Aruandeaasta müügitulu oli kokku 722 050 eurot. 2022. aasta kasum oli summas 136 355 eurot. Ettevõttes on 2022. aastal arvestatud ja makstud töötasusid keskmiselt 3 inimesele. Tööjõukulud olid aruandeaastal kokku summas 73 173 eurot (sh 19 088 eurot sotsiaalmaksud). 2023. aastal jätkab ettevõte sama tegevusala suunal.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.