Rohkema info nägemiseks:

PUISTEMEES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tere tulemast Puistemehe juurde - Sinu professionaalne partner puistevilla paigalduses üle Eesti!

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Puistemees OÜ usub, et soe kodu on mugavuse ja energiatõhususe nurgakivi. Meie missiooniks on pakkuda tipptasemel puistevilla paigaldusteenuseid üle kogu Eesti, tagades, et iga kodu ja hoone saaks nautida hästi soojustatud.

Keskendudes kvaliteedile, kiirele reageerimisele ja professionaalsele tööle, oleme end kehtestanud kui teie isolatsioonivajaduste lahendamise eksperdid. Alates ettevalmistustöödest kuni puistevilla paigaldamiseni, hõlmame kõiki aspekte, et tagada sujuv kogemus.

Meid valides investeerite lahendusse, mis vähendab küttekulusid ja aitab kaasa rohelisema tuleviku kujundamisele. Meie sertifitseeritud paigaldajad on saanud väljaõppe Isover'is, tagades, et iga meie ettevõetud projekt vastab kõrgeimatele energiatõhususe ja vastupidavuse standarditele.

Olgu tegemist seinte soojustamise, teede ehitamise või korstna isoleerimisega, meie meeskond on varustatud nii lihtsate kui ka tehniliselt keerukate projektidega toimetulekuks. Oleme uhked oma 100% rahulolu garantiiga, pakkudes oma tööle vähemalt kaheaastast garantiid, ja oleme valmis kõiki probleeme viivitamatult lahendama.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie ulatuslik portfell, mille kohaselt soojustame aastas üle 350 hoone. Oleme pühendunud materjalide laialdase varu hoidmisele, tagades kiire reageerimise isegi tipphooajal.

Asudes Tallinnas aadressil Betooni 14, ladu 6, on Puistemees OÜ teie usaldusväärne partner kõikide isolatsiooniprojektide jaoks. Võtke meiega ühendust täna telefonil +372 501 6689 või e-posti teel aadressil info@puistemees.ee, et kokku leppida tasuta konsultatsioon. Kogege erinevust meie sertifitseeritud ja oskusliku meeskonnaga ning astuge esimene samm soojema ja energiatõhusama tuleviku suunas.

Loe lisaks

PUISTEMEES OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maris

Suurepärane teenindus ja kvaliteetne töö. Puistemees oli kiire ja professionaalne.

- Jaan

Väga rahul! Puistemees tegi suurepärase töö ja hind oli väga mõistlik.

- Kadri

Usaldusväärne ja tõi kiire lahenduse minu küttekulude probleemile.

Millised on puistevilla omadused?

Puistevill on töödeldud isolatsioonimaterjaliks sobivasse vormi. See on materjal, mida on kasutatud sajandeid, kuid alles hiljuti on see saanud tähelepanu kui jätkusuutlik valik kaasaegsetes ehituspraktikates. Puistevilla valimine isolatsiooniks ei ole ainult soojusefektiivsuse küsimus; see on teadlik otsus vähendada keskkonnamõju. Kuna meie sihtrühm, sealhulgas koduomanikud, korteriühistud ja avalikud asutused, püüab parandada energiatõhusust ja vähendada küttekulusid, pakub puistevill veenvat, keskkonnasõbralikku lahendust. Isolatsioonimaterjalide keskkonnamõju Traditsioonilised

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas vähendada küttearveid korraliku soojustusega?

Korralik soojustus võib oluliselt vähendada küttearveid, hoides sooja õhku sees külmematel kuudel. See tähendab, et teie küttesüsteem ei pea mugava temperatuuri
ssb.ee
Korralik soojustus võib oluliselt vähendada küttearveid, hoides sooja õhku sees külmematel kuudel. See tähendab, et teie küttesüsteem ei pea mugava temperatuuri hoidmiseks nii palju töötama, mis viib madalama energiatarbimiseni ja kuludeni. Soojustusmaterjalide tüübid Klaasvill on levinud tüüpi soojustus, mis on valmistatud peenetest klaaskiududest. See on taskukohane ja efektiivne, kuid seda tuleb ettevaatlikult käsitseda, kuna väikesed klaasiosakesed võivad ärritada nahka ja kopse. Tselluloosisoojustus on valmistatud taaskasutatud paberitoodetest ja on töödeldud tulekindlate ainetega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.