MENROX EHITUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 584 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

MENROX EHITUS OÜ hetkeolukord

Juba 584 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Menrox Ehitus OÜ on ehitus- ja sisesviimistlustöödega tegelev ettevõte, mis on tuntud oma kvaliteetse töö ja pühendumuse poolest. See on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele, olgu selleks siis uue kodu ehitamine või olemasoleva kodu renoveerimine.

Menrox Ehitus OÜ on spetsialiseerunud erinevatele ehitustöödele, sealhulgas uute hoonete ehitamine, vanade hoonete renoveerimine, siseviimistlustööd, fassaaditööd ja palju muud. Nad on tuntud oma põhjalikkuse ja täpsuse poolest, mis on ehitustööde puhul äärmiselt olulised.

Lisaks ehitustöödele tegeleb Menrox Ehitus OÜ ka sisesviimistlustöödega. Nad on spetsialiseerunud erinevatele sisesviimistlustöödele, sealhulgas tapeetimine, maalimine, põrandate paigaldamine ja palju muud. Nad on tuntud oma kõrge kvaliteediga töö ja tähelepanu detailidele, mis on sisesviimistlustööde puhul äärmiselt olulised.

Menrox Ehitus OÜ on ettevõte, mis on pühendunud oma klientide rahulolu tagamisele. Nad teevad kõik endast oleneva, et tagada, et nende klientide ehitus- ja sisesviimistlustööd oleksid tehtud õigeaegselt, eelarve piires ja kõrgeima võimaliku kvaliteediga. Nad on tuntud oma suurepärase klienditeeninduse poolest, mis hõlmab regulaarset suhtlust klientidega, et tagada nende rahulolu ja projektide edukas lõpuleviimine.

Kokkuvõttes on Menrox Ehitus OÜ ehitus- ja sisesviimistlustöödega tegelev ettevõte, mis on tuntud oma kvaliteetse töö, pühendumuse ja suurepärase klienditeeninduse poolest. Nad on pühendunud oma klientidele parima võimaliku teenuse pakkumisele ja nende rahulolu tagamisele. Kui otsite kvaliteetset ehitus- või sisesviimistlustööde teenust, siis Menrox Ehitus OÜ on kindlasti ettevõte, mida kaaluda.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.