PIHTLA PUIDUTÖÖKODA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 820 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommente

PIHTLA PUIDUTÖÖKODA OÜ hetkeolukord

Juba 820 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2023

Pihtla Puidutöökoda on asutatud 17.07.2017.

Pihtla Puidutöökoda on Saaremaal asuv klientidele puusepa teenuseid pakkuv ettevõte, alates kujundusest kuni toodete lõppviimistluseni välja.

Pihtla Puidutöökoda valmistab absoluutselt kõike, mida saab toota puidust.

2022 aastal toimus omanike ringis muudatus.

2024 aatal keskendume uute turgude leidmisele ja olemasolevate klientide paremale teenindamisele. Plaanime ka aktiivsemalt osaleda messidel ja turundusüritustel, et suurendada tuntust ja müüki. Vähendada kahjumit, suurendada müüki ja see läbi suurendada omakapitali.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Saaremaa käsitöömeistrite loodud unikaalne aiamööbel

Pihtla Puidutöökoda Saaremaal on tuntud oma kvaliteetse ja vastupidava ümar- ning täispalkmööbli poolest, mis toob igasse õuealasse looduslikku soojust ja ilu.
ssb.ee
Pihtla Puidutöökoda Saaremaal on tuntud oma kvaliteetse ja vastupidava ümar- ning täispalkmööbli poolest, mis toob igasse õuealasse looduslikku soojust ja ilu. Ettevõtte lugu sai alguse sügavast armastusest puutöö ja käsitöö vastu ning on aastate jooksul kasvanud välja pühendumuseks pakkuda klientidele parimat. Unikaalne täispalkmööbel Saaremaalt Pihtla Puidutöökoja eripäraks on nende käsitööna valmistatud ümarpalkmööbel, kus iga detail on hoolikalt läbi mõeldud ja valmistatud, pannes suurt rõhku vastupidavusele ja esteetikale. Kasutades kõrgeima kvaliteediga täispuitu ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.