KAVEX CLEAN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui igapäevane hoolduskoristus ei suuda enam tagada soovitud puhtust ja korrastatust, on aeg kaaluda eripuhastustööde kasutamist. KAVEX.EE eritööde meeskond on

Eripuhastustööd – Puhtuse ja korrastatuse uus mõõde Kavex OÜ-ga

Kui igapäevane hoolduskoristus ei suuda enam tagada soovitud puhtust ja korrastatust, on aeg kaaluda eripuhastustööde kasutamist. KAVEX.EE eritööde meeskond on teie usaldusväärne partner nendel hetkedel, kui vajate erakordseid ja tõhusaid puhastuslahendusi.

Ehitusaegne ja -järgne koristus

Ehitusprojektide lõpus jääb sageli maha palju tolmu, prügi ja ehitusjääke. KAVEX.EE eritööde meeskond viib läbi põhjaliku ehitusaegse ja -järgse koristuse, tagades, et uus hoone või renoveeritud ruumid säraksid puhtusest.

Kolimisjärgne koristus

Kui olete oma kontori või kodu kolimise lõpetanud, jääb maha sageli palju mustust ja koristustööd. KAVEX.EE eritööde meeskond teeb kolimisjärgse koristuse kiiresti ja professionaalselt, et uues kohas saaksite kohe nautida puhtust.

Üritustejärgsed suuremamahulised koristustööd

Pärast suuremaid üritusi võib ruumides olla suur segadus ja mustus. KAVEX.EE meeskond on teie teenistuses, et kiiresti koristada ja taastada ruumide korrastatus pärast pidu, konverentsi või muud sündmust.

Põrandapindade süvapesu ja vahatamine

Põrandapinnad vajavad erilist hoolt, et säilitada nende ilu ja pikendada eluiga. KAVEX.EE teostab põrandate süvapesu ja vahatamist, mis mitte ainult ei puhasta neid põhjalikult, vaid tagab ka nende pikema eluea ja parema väljanägemise.

Vaipkatete süvapesu

Vaibad on sageli kõige rohkem kasutatud pindade hulgas, mis tähendab, et need koguvad kiiresti mustust ja plekke. KAVEX.EE professionaalsed vaipade süvapesu teenused taastavad nende värskuse ja puhtuse.

Kevadine suurpuhastus

Kevad on aeg, mil soovime kogu oma keskkonda värskendada. KAVEX.EE pakub kevadist suurpuhastust, mis hõlmab kogu ruumide põhjalikku koristamist ja korrastamist, et tuua sisse uus energia ja sära.

Katuste puhastamine

Katuste hooldamine on oluline, et vältida lehtede, okste ja muu prahi kogunemist, mis võib kahjustada katuseid ja drenaažisüsteeme. KAVEX.EE meeskond teostab katuste puhastustöid, et tagada nende korrasolek igal aastaajal.

Akende ja fassaadi pesemine

Akendel ja fassaadidel koguneb aja jooksul tolmu, mustust ja isegi grafitit. KAVEX.EE eripuhastustööde meeskond tegeleb nende pindade professionaalse pesu ja puhastamisega, et säilitada hoone välimus ja väärtus.

Lume ja prügi äravedu

Talvel on oluline hoida ligipääsud ja alad puhtad lume ja prügi eest. KAVEX.EE korraldab lume ja prügi kiire ja tõhusa äraveo, et tagada ohutus ja ligipääsetavus.

KAVEX.EE eripuhastustööde meeskond on teie usaldusväärne partner, kes pakub tõhusaid ja kvaliteetseid lahendusi, et säilitada puhtus ja korrastatus igas keskkonnas. Kui vajate eripuhastustöid, usaldage need meile ja naudige tulemust – ruumid, mis säravad puhtusest ja korrastatusest.



võtke ühendust

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

KAVEX CLEAN OÜ tegevusaruanne 2022

Kavex Clean OÜ, mis on registreeritud Tartu Maakohtu registriosakonnas 22. juulil 2017, on pühendunud pakkuma kvaliteetseid koristusteenuseid erinevatele äri-,
ssb.ee
Kavex Clean OÜ, mis on registreeritud Tartu Maakohtu registriosakonnas 22. juulil 2017, on pühendunud pakkuma kvaliteetseid koristusteenuseid erinevatele äri-, tootmis-, lao- ja kontoripindadele. Ettevõtte teenused on hoolikalt kavandatud, et rahuldada erinevaid klientide vajadusi, jagunedes kahte peamisse kategooriasse - igapäevane hoolduskoristus ja eritööd. Ettevõtte poolt pakutavad teenused ei piirdu ainult puhastamisega. Kavex Clean OÜ pakub ka mitmeid tugiteenuseid, mida pakutakse klientidele koostöös usaldusväärsete partneritega. Need teenused on loodud selleks, et aidata klientidel

Meist l Kavex OÜ

KAVEX.EE on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille südameasjaks on pakkuda tipptasemel korrashoiu- ja koristusteenuseid. Oleme pühendunud sellele, et luua
ssb.ee
KAVEX.EE on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille südameasjaks on pakkuda tipptasemel korrashoiu- ja koristusteenuseid. Oleme pühendunud sellele, et luua ja säilitada organisatsioon, kus meie töötajad teevad oma igapäevatööd rahuloleva kliendi nimel, tundes samal ajal ka ise selle üle heameelt. Meie eesmärk on tagada puhtus ja korrastatus nii äri- kui ka kontoripindadel, tootmis- ja laoruumides ning kõikjal, kus seda vajatakse. Kavex OÜ Teenused: Korrashoid kõikideks vajadusteks Meie pakutavad teenused jagunevad kahte gruppi: Igapäevane hoolduskoristus: Hoiame teie ruumid puhtad

Välikoristus – Teie välisruumide täiuslik kaaslane igas aastaaja

Kavex OÜ pakub täiuslikku väliterritooriumi korrashoiu lahendust igal aastaajas. Meie professionaalne meeskond hoolitseb teede, tänavate ja muude välisalade ees
ssb.ee
Kavex OÜ pakub täiuslikku väliterritooriumi korrashoiu lahendust igal aastaajas. Meie professionaalne meeskond hoolitseb teede, tänavate ja muude välisalade eest, tagades, et need oleksid alati puhtad, ohutud ja ilusad. Suvel: Loodusliku ilu ja korrastatuse hooaeg Suvi on aeg, mil välised alad on eriti olulised nautimiseks ja äri edendamiseks. Kavex OÜ on teie partner suvise väliskorrashoiuks, pakkudes järgmisi teenuseid: Muru niitmine traktoriga ja trimmeriga: Hoolitseme selle eest, et teie muru oleks alati korras ja lõigatud ühtlaselt. Lillede istutamine, hooldamine ja kastmine:

Kavex Clean OÜ saavutas krediidireitingu AA aastal 2023

Meil on hea meel, et oleme saavutanud krediidireitingu AA. Ainult 7,3% Eesti ettevõttetest omab väga head AA krediidireitingut. Oleme uhked, et panustame Eesti
kavex.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.