KUKUMBER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2769 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja komment

KUKUMBER OÜ hetkeolukord

Juba 2769 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 3 korda.

Tegevusaruanne 2023

Kukumber OÜ peamised tegevusvaldkonnad on Poké Bowli ja Meze toitlustuskohtade haldamine ja seal müüdavalt toidult ja jookidelt tulu teenimine. Toodangu näol on tegemist tervisliku kiirtoiduga, mis on ülemaailmselt kasvav trend ja suund ka riiklike arengukavade ja ebatervisliku kiirtoidu maksustamise näol. Selle panevad kohapeal kokku toorainest meie töötajad. Ei vaja eri väljaõppega või koka taustaga töötajaid, kogu treenimine ja koolitused saab töötaja kohapeal.

Teised tegevusvaldkonnad on toitlustamine üritustel, kuhu järjest enam kutsutakse tervislikku ja värsket toiduvalikut pakkuvad restod või food truckid. Seda suunda kavatseme suurendada, eriti kuna saame olla esindatud sündmustel, kus liigub meie sihtrühma klientuur - näiteks konverentsid ja firmaüritused nagu Mindvalley, sTARTUp day Tartus, NFT Tallinn jms.

Kukumber OÜ käive 2023.aastal oli 1 979 tuh EUR (2022: 1 962 tuh), puhaskasum 7 tuh EUR (2022: -42 tuh). 31.12.2023 seisuga on varade käibekordaja 13,07 (müügitulu/ keskmine vara; 2022: 13,42), keskmine raha laekumise välde 3,0 (nõuded ostjate vastu (keskmine) / keskmine päevane müük; 2022: 5,04), keskmine varude käibevälde 3.47 (varud (keskmine) / keskmine päevane kaubakulu; 2022: 10,9), lühiajaliste kohustuste kattekordaja 0,65 (käibevara/ lühiajalised kohustused, 2022: 0,5).

2023.aasta lõpus oli avatud 7 Poké Bowli toidukohta: Tallinnas Mustamäe keskuses, Ülemiste keskuses, Kristiine keskuse, Järve keskuses,

Tähesaju Horteses, Viru keskuses ning Tartus Kvartali keskuses. Meze toidukohti oli avatud 4: Tallinnas Mustamäe keskuses, Kristiine keskuses, Viru keskuses ning Tartus Kvartali keskuses. Oma asukohad oleme strateegiliselt valinud, et kataksime ära erinevad kohad linnas ja oleksime seal, kus on meie klientuur. Arvestame ka sellega, et suur osa käibest tuleb läbi kullerplatvormide Wolt, Bolt ja Fudy (viimase tegevus lõppes 2023.aasta lõpus). Kuna inimesed tellivad enamasti lähikilomeetri raadiusest, siis ei tasu olla linna ega mere ääres.

2023.aastal tegime mõned olulised muudatused. Avasime toidukohad Kristiine ja Järve keskustes ning sulgesime kaks restorani Tallinnas Pärnu mnt 48 ning Kakumäe Selveris.

Meie tulemusi järgnevatel aastatel mõjutavad inimeste tarbimisharjumused. Seni on trend liikunud meile soodsas suunas ehk inimesed hindavad järjest enam tervislikku ja täisväärtuslikku toitu. Samuti tõusevad palgad järgi inflatsioonist tingitud hinnatõusule, mis õnneks meie enda kulusid väga palju ei mõjutanud, kuna meil on oma hankijatega head ja pikaajalised diilid. Seetõttu loodame oma käivet ja kasumit kasvatada järgnevatel aastatel.

Üks suuremaid arengusuundi on laienemine nii Eestis kui välismaal läbi frantsiisimudeli. Selle loomiseks oleme teinud koostööd FranCorp rahvusvahelise frantsiisiloojaga, kelle esindaja Eestis Tambet Made on koostanud frantsiisi dokumendid. Laienemine läbi frantsiisi on meile riskivabam ja tagab kindla sissetuleku, kuna frantsiisivõtja maksab meile kindla protsendi oma käibest meie teabe ja brändi kasutamise eest.

Välisriikidesse frantsiisi müümiseks oleme valmis ning otsime aktiivselt koostööpartnereid. Eksportturgude jaoks oleme valinud uue brändi ja logo - Flamingo Bowl.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.