SAAREMAA POTTSEPP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Uus ahi, pliit või kamin on investeering koduse soojustuse ja mugavuse tagamisel ning sellel on oluline osa igapäevaelus. Et tagada küttesüsteemi optimaalne toi

SAAREMAA POTTSEPP OÜ: Nipid oma kodu ja küttekeha turvalisuse säilitamiseks

Uus ahi, pliit või kamin on investeering koduse soojustuse ja mugavuse tagamisel ning sellel on oluline osa igapäevaelus. Et tagada küttesüsteemi optimaalne toimimine ja vastupidavus, on oluline järgida mõningaid olulisi samme alates esimestest kütmistest kuni igapäevase hoolduseni.

Pärast küttesüsteemi valmimist on oluline lasta sellel rahulikult kuivada. Tagamaks õhu ringluse ahju sees ja kuivamist, hoidke siiber ja tuhaluuk avatuna. Soovitatav on kasutada soojapuhurit, et kuivamist kiirendada. Esimeste päevade jooksul võite koldesse teha väikesi tulesid peotäie pilpaidega mitu korda päevas. Järk-järgult suurendage kütusekogust, kuni saate pärast umbes kolme nädalat normaalse koldetäie kütta.

Uue pliidiraua värvikiht võib esimestel kütmistel eritada ebameeldivat lõhna, seega tagage tubade korrapärane tuulutamine kuni lõhn kaob. Kui kuivamine on lõppenud, võite ahju viimistleda kiviõliga. Kandke õli pintsliga pinnale 2-3 kihti, alustades ülevalt ja immutades vuugid hoolikalt.

Kasutage kuiva halupuud niiskusesisaldusega mitte üle 20%. Süütamiseks kasutage süttimise hõlbustamiseks kasetohtu, pilpaide või süütetablette. Vältige süütevedeliku kasutamist, kuna see on keelatud ja võib olla ohtlik.

Täitke küttekolle halgudega ja süüdake pealtpoolt. Kui kasutate ahjul stardisiibrit, avage see alguses ja sulgege see pärast tule süttimist. Pliidi soeseina puhul jälgige, et suvesiiber oleks osaliselt avatud.

Ühe kütmiskorra jooksul ei ole vaja puid lisada. Vältige ülekütmist, lisades liiga palju puid korraga.

Hooldage küttesüsteemi regulaarselt. Eemaldage koldest ja tuharuumist tuhk ning puhastage ukseklaas tahmast vastavalt vajadusele. Malmdetaile võite aeg-ajalt pühkida toiduõliga immutatud kaltsuga, et vältida roostetamist.

Oluline osa hooldusest on lõõride ja korstna puhastamine. Teostage seda vastavalt vajadusele, kuid mitte harvem kui korra aastas. Korstnapühkija kutsetunnistusega isiku kutsumine on soovitatav vähemalt kord viie aasta jooksul.

Nende nõuannete abil saate tagada, et teie uus puuküttega küttesüsteem töötab optimaalselt, on efektiivne ja vastupidav ning pakub teile hubast soojust ja mugavust. Ärge unustage regulaarset hooldust ja korralikku tuletegemist, et saaksite nautida oma küttesüsteemi parimaid omadusi aastate jooksul. Kõige eelnevaga aitab SAAREMAA POTTSEPP OÜ.

Kui vajate abi kütmise, hoolduse või nõustamisega seotud küsimustes, võtke ühendust Saaremaa Pottsepaga. Oleme teie partneriks küttesüsteemi hooldamisel ja optimaalsel toimimisel.

Võtke meiega ühendust ja tagame teie kütteseadmete parima seisukorra!

KONTAKT

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

SAAREMAA POTTSEPP OÜ: Meist

Saaremaa Pottsepp on usaldusväärne ja kogenud ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmesuguste küttesüsteemide, nagu ahjud, kaminaid, pliidid, soemüürid ja korst
ssb.ee
Saaremaa Pottsepp on usaldusväärne ja kogenud ettevõte, mis on spetsialiseerunud mitmesuguste küttesüsteemide, nagu ahjud, kaminaid, pliidid, soemüürid ja korstnad, ehitusele ja remondile Saare maakonnas. Meie pühendumus kvaliteetsetele töödele ning aastatepikkune kogemus tagavad, et teie kütteseadmed on meie kätes turvalised, tõhusad ja vastupidavad. Kas olete unistanud hubasest kaminast, mis muudab teie kodu soojaks ja romantiliseks? Või vajate tõhusat ja kaasaegset ahju, mis tagab optimaalse soojuse ja mugavuse? Saaremaa Pottsepa meeskond aitab teil valida sobiva lahenduse ning teostab

Millal tuleb kütteseadme remondile hakata mõtlema?

Kodune soojus ja hubasus algavad küttesüsteemist. Oma kodus selle soovitud atmosfääri loomiseks on oluline hoida kütteseadmed efektiivsed, toimivad ja visuaalse
ssb.ee
Kodune soojus ja hubasus algavad küttesüsteemist. Oma kodus selle soovitud atmosfääri loomiseks on oluline hoida kütteseadmed efektiivsed, toimivad ja visuaalselt atraktiivsed. Kui sinu küttesüsteem vajab aga väikest uuenduskuuri või põhjalikumat remonti, siis Saaremaa Pottsepp OÜ on valmis sind aitama, et luua vanast uus ning taaselustada sinu kodu soojus ja mugavus. Kütteseadmete tõhusus on oluline mitmel tasandil. See ei mõjuta mitte ainult su kodu energiakulu, vaid ka keskkonda ning loomulikult sinu rahakotti. Kui märkad, et sinu küttesüsteem ei tööta enam endisel moel või kui arved

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.