SADAMA CATERING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Puri restoran on tõeliselt ideaalne koht eriliste sündmuste tähistamiseks. Asudes Tallinna Haven Kakumäe jahisadamas, pakume meeldejäävaid elamusi ja unikaalset

Puri restoran - ideaalne koht eriliste sündmuste tähistamiseks

Puri restoran on tõeliselt ideaalne koht eriliste sündmuste tähistamiseks. Asudes Tallinna Haven Kakumäe jahisadamas, pakume meeldejäävaid elamusi ja unikaalset atmosfääri, mis sobivad suurepäraselt sünnipäevade, pulmade, aastapäevade, firmaürituste ja muude oluliste sündmuste korraldamiseks.

Meie avar ja valgusküllane saal on loodud selleks, et luua erilist õhkkonda ja pakkuda suurepäraseid elamusi. Maast laeni aknad avanevad vaatega merele, pakkudes imelisi päikeseloojanguid ja kaunist loodust, mis loovad romantilise ja piduliku õhkkonna. Restorani interjöör on elegantne ja stiilne, mis lisab sündmusele luksuslikku tungi.

Puri restoranis on meil kogenud sündmusjuhid, kes on valmis aitama sul korraldada just sinu soovidele vastava sündmuse. Nad aitavad sul valida menüü, mis sobib suurepäraselt sinu sündmusele ja külaliste maitsele. Meie peakokk ja tema meeskond loovad maitsvaid roogasid, mis rõõmustavad nii silma kui ka maitsemeeli. Olgu see siis pidulik bankett, maitsvalt serveeritud buffet või erimenüü koos degusteerimisega, meil on kõik vajalik, et täita sinu sündmus toiduelamustega.

Puri restoran pakub ka võimalust nautida kvaliteetseid jooke, et täiendada sinu sündmuse meeleolu. Meie maja sommeljee on hoolikalt valinud veinikaardi, mis pakub laia valikut maailma parimaid veine, mis sobivad suurepäraselt erinevate roogadega. Lisaks on meil ka professionaalsed baarmenid, kes valmistavad klassikalisi ja loovaid kokteile, et rõõmustada sinu külalisi.

Meie restoran mahutab kuni 80 inimest, sealhulgas ka eraldatud ala 20 inimesele meie hubases baaris. Lisaks pakume võimalust kasutada väliterrassi, kus saab nautida värsket õhku ja kaunist merevaadet. Puri restoran on varustatud kaasaegse heli- ja valgustehnikaga, mis võimaldab korraldada erinevaid etteasteid ja esinemisi, et täiendada sinu sündmuse meelelahutust.

Kui soovid korraldada erilist sündmust Puri restoranis, võta meiega ühendust. Meie sündmusjuhid on valmis kuulama sinu soove ja vajadusi ning aitama sul luua täiuslik ürituse, mis jääb kauaks meelde nii sulle kui ka kõigile külalistele.

Tule ja usalda oma eriline sündmus Puri restorani kogenud meeskonnale ning naudi unustamatut kogemust, mis jääb sulle meelde terveks eluks.

broneeri

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

SADAMA CATERING OÜ tegevusaruanne 2022

2018 aasta mai lõpus avas ettevõtte suveprioodiks Kakumäe jahisadamas avaõhukohviku
ssb.ee
2018 aasta mai lõpus avas ettevõtte suveprioodiks Kakumäe jahisadamas avaõhukohviku "Terrass". 2019 aastal avas Sadama Catering OÜ Kakumäe jahisadamas restorani "Puri", tööd jätkab suvisel perioodil ka avaõhukohvik "Terrass". Oli esimene hoogne aasta, mis veel lõppes kahjumiga. 2021 aastal jötkas ettevõte enda koha kinnitamist ja haarde laiendamist. Saavutati juba teine kasumlik aasta hoolimata käimasolevast kriisist. 2022 aastal tehti hüppeline käibekasv ning erinevad investeeringud kasumlikumasse tulevikku. Ettevõte lõpetas aasta tagasihoidliku kasumiga. 2023 aastal jätkatakse

Puri restoran - tipptasemel elamused Tallinna jahisadamas

Puri restoran on tuntud oma tipptasemel elamuste poolest, mida pakub oma külastajatele Haven Kakumäe jahisadamas asuv restoran Tallinnas. Meie eesmärk on pakkud
ssb.ee
Puri restoran on tuntud oma tipptasemel elamuste poolest, mida pakub oma külastajatele Haven Kakumäe jahisadamas asuv restoran Tallinnas. Meie eesmärk on pakkuda unustamatuid toiduelamusi ning luua meeldejääv atmosfäär, kus külastajad saavad nautida kvaliteetset toitu ja imelisi vaateid jahisadamale. Alates hetkest, kui astud Puri restorani, sind tervitab elegantne ja maitsekas interjöör, mis loob unikaalse õhkkonna. Meie saal on avar ning täidetud loomuliku valgusega, tänu maast laeni akendele avaneb vaade merele. See pakub võrratut võimalust nautida imelisi päikeseloojanguid ja luua

Naudi Puri restorani suurepärast brunchi igal pühapäeval!

Puri restorani suurepärane brunch on tõeline nauding igal pühapäeval. Kui soovid veeta oma puhkepäeva lõõgastavalt ja maitseelamusi täis, siis ootame sind avasü
ssb.ee
Puri restorani suurepärane brunch on tõeline nauding igal pühapäeval. Kui soovid veeta oma puhkepäeva lõõgastavalt ja maitseelamusi täis, siis ootame sind avasüli meie hubases ja elegantse atmosfääriga restoranis, mis asub Tallinna Haven Kakumäe jahisadamas. Brunch on ideaalne võimalus ühendada hommikusööki ja lõunasööki ning nautida laia valikut maitsvaid roogasid. Meie peakokk ja tema meeskond on hoolikalt valinud kõik toorained, et pakkuda sulle värsket ja kvaliteetset toitu. Menüü sisaldab mitmesuguseid salateid, suppe, pearoogasid, mereande, juustu- ja singivalikuid ning magustoite.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.