TUURA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tuura OÜ on tuntud ehitusettevõte, millel on üle 10 aasta kogemust ehitustööde alal Soome turul. Nüüd laieneme ja toome oma ekspertiisi ka Eesti turule. Meie pe

Tuura OÜ - Sinu usaldusväärne partner ehitusalal

Tuura OÜ on tuntud ehitusettevõte, millel on üle 10 aasta kogemust ehitustööde alal Soome turul. Nüüd laieneme ja toome oma ekspertiisi ka Eesti turule. Meie peamine fookus on vanemate majade, talude ja suvilate renoveerimine üle Eesti, alates soklist kuni katuseni ning aiast terrassini. Lisaks pakume oma teenuseid ka uuematele ehitistele, et aidata klientidel luua või uuendada nende unistuste kodu.

Meie ettevõte pühendub kvaliteetsete fassaadi- ja katustetööde pakkumisele, et parandada hoone esteetikat, vastupidavust ja energiatõhusust. Meie kogenud ja professionaalne meeskond omab laialdasi teadmisi erinevate ehitusmaterjalide ja -meetodite kohta ning suudab pakkuda kohandatud lahendusi vastavalt kliendi vajadustele ja eelistustele.

Vanemate hoonete renoveerimine on meie kirg. Meie eesmärk on säilitada hoone ajalooline väärtus ja iseloom, samal ajal tuues sisse kaasaegsed tehnoloogiad ja disainielemendid. Kasutame ainult kvaliteetseid materjale ning järgime täpsust ja tähelepanu detailidele, et tagada tööde kõrge kvaliteet ja vastupidavus.

Meie teenuste hulka kuuluvad fassaadi- ja katustetööd, sealhulgas fassaadi soojustamine, fassaadi- ja katusekatte paigaldus, renoveerimine ja remont ning erinevad viimistlustööd. Lisaks pakume ka nõustamist ja projekteerimisteenuseid, et aidata klientidel leida parimad lahendused vastavalt nende vajadustele ja eelarvele.

Tuura OÜ võtab endale kohustuse tagada klientide rahulolu, usaldusväärsus ja suurepärane töökvaliteet. Meie meeskond töötab tihedalt koos klientidega, et mõista nende ootusi ja tagada, et nende visioonid saavad teoks. Oleme uhked oma seniste saavutuste üle Soomes ning loodame pakkuda samasugust tippkvaliteeti ka Eesti turul.

Kui otsite usaldusväärset partnerit, kes suudab teostada professionaalselt fassaadi- ja katustetöid ning renoveerida vanemaid hooneid, siis pöörduge Tuura OÜ poole. Oleme valmis aitama teil luua või uuendada teie kodule või suvilale vastupidavat ja kaunist välisilmet ning tagada teie rahulolu meie teenustega.

Võta meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TUURA OÜ tegevusaruanne 2023

Tuura OÜ on loodud 6. aprillil 2018.  Firma põhitegevusalaks om elamute- ja mitteeluhoonete ehitus Eestis.  2023.aasta müügitulu oli 83 838 eurot.  Juhatuse lii
ssb.ee
Tuura OÜ on loodud 6. aprillil 2018. Firma põhitegevusalaks om elamute- ja mitteeluhoonete ehitus Eestis. 2023.aasta müügitulu oli 83 838 eurot. Juhatuse liikmele maksti tasusid summas 8 833 eurot.

Artikkel: Kuidas Tuura OÜ muudab ehitustööd Eestis eriliseks ja kvaliteetseks?

Tuura OÜ on ehitusettevõte, mis on kujunenud oma ala eksperdiks ning pakub erilisi ja kvaliteetseid ehitusteenuseid üle Eesti. Kuid mis teeb nende töö eriliseks
ssb.ee
Tuura OÜ on ehitusettevõte, mis on kujunenud oma ala eksperdiks ning pakub erilisi ja kvaliteetseid ehitusteenuseid üle Eesti. Kuid mis teeb nende töö eriliseks ja eristab neid teistest ettevõtetest? Vaatame lähemalt, kuidas Tuura OÜ teeb ehitustööd Eestis eriliseks ja kvaliteetseks. Pikaajaline kogemus ja ekspertiis: Tuura OÜ on olnud ehitusvaldkonnas tegutsev juba üle 10 aasta ning nende kogemused Soome turul on aidanud neil omandada põhjalikud teadmised ja oskused. Selle aja jooksul on nad töötanud erinevate projektidega, sealhulgas vanemate majade, talude ja suvilate renoveerimisega.

Millised on meie meetodid vanade majade renoveerimisel?

Vanemate majade renoveerimine on eriline kunst, mis nõuab oskusi, kogemusi ja loomingulisust. Tuura OÜ on juhtiv ettevõte ehitustööstuses, kes on võtnud endale
ssb.ee
Vanemate majade renoveerimine on eriline kunst, mis nõuab oskusi, kogemusi ja loomingulisust. Tuura OÜ on juhtiv ettevõte ehitustööstuses, kes on võtnud endale ülesandeks taaselustada vanad majad, talud ja suvilad üle Eesti. Kuid mis on see, mis eristab neid teistest ja teeb nende töö eriliseks? Vaatame lähemalt, milliseid uuenduslikke meetodeid Tuura OÜ kasutab vanemate majade renoveerimisel. Energiatõhusus: Tuura OÜ keskendub energiatõhusate lahenduste rakendamisele vanemate majade renoveerimisel. Nad kasutavad uusimaid tehnoloogiaid ja materjale, et suurendada hoone energiatõhusust ning

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.