Kiirloeng suhkrust - Mida peaksid teadma?
Tihti oleme me kalorite hirmus ning haarame seetõttu "tervislikumate" maiustustena suhkruvabasid alternatiive – kas nad ka päriselt on tervislikumad? Lisaks võib sussipäkapikk magusainetega maiustusi lastele poetada – kui mõistlik see tegelikult on?
Kiirloengul vestleme:
Kuidas suhtuda erinevatesse sünteetilistesse suhkruasendajatesse – aspartaam jmt? Kas kunstlikud suhkruasendajad on tõesti ohutud ning kas neid võib tarbida muretult?
Mida tähendab naturaalne suhkur ning kas seda võiks julgelt alternatiiviks tavalisele lauasuhkrule kasutada? Kas looduslikud suhkrud pakuvad tervislikumat alternatiivi või on nad sama "ohtlikud" kui tavaline suhkur?
Kuidas suhtuda looduslikesse magustajatesse – mesi, vahtrasiirup, agaavisiirup, datlisiirup, stevia jt? Kas looduslikud magustajad on tõesti tervislikumad või peame nende kasutamisel olema ettevaatlikud?
Mis on looduslikud suhkruasendajad – erütritool, ksülitool jt? Kas uued ja looduslikud suhkruasendajad võivad olla tervislikum valik võrreldes traditsioonilise suhkruga?
Kiirloengul tutvustame Sulle erinevaid suhkruasendajaid ning magustajaid, nende mõju tervisele. Vestluse käigus anname Sulle ülevaate, milliseid magustajaid või suhkruasendajaid võiksid ettevaatlikkusega tarbida ning milliseid sellisel juhul eelistada!
Lisaks pakume kiirloengul mõtteid ja retsepte, kuidas teha tervislikku maiustust, mis rõõmustab nii maitsemeeli kui ka tervist. Suhkrust rääkides ei pea loobuma magusast naudingust, vaid saab teha teadlikke valikuid, mis toetavad meie heaolu. Liitu meiega kiirloengul, et saada rohkem teadmisi suhkruasendajate ja magustajate maailmast ning avastada, kuidas nautida maiustusi tervislikul viisil!
Võtke meiega ühendust!
Kommentaarid (0)