SALV TECHNOLOGIES OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 3329 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommen

SALV TECHNOLOGIES OÜ hetkeolukord

Juba 3329 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Salv Technologies OÜ tegevuse ülevaade

Salv Technologies OÜ (edaspidi Salv) on 2018. aastal asutatud tehnoloogiaettevõte, mis keskendub finantsinstitutsioonide vahelisele koostööle põhinevale finantskuritegevuse vastasele võitlusele.

Salv on loonud maailmas ainulaadse reaalajas ja koostööl põhineva finantskuritegevuse vastase platvormi, mis võimaldab pankadel ja teistel finantsettevõtetel institutsioonide ja piiride üleselt üksteisega informatsiooni jagada, aidates seeläbi oluliselt tõhustada rahapesu ja pettuste vastast võitlust.

Salvi klientideks on mitmed Euroopas tuntud finantsinstitutsioonid ja makseteenuste pakkujad. Lisaks koostööl põhineval Salv Bridge platvormile, on Salvi tooteportfellis ka tarkvaratooted, mis aitavad finantsettevõtetel efektiivsemalt jälgida oma tehingute vastavust erinevatele regulatsioonidele ja reeglitele ning seeläbi kliendiportfelli riske paremini juhtida.

Olulised sündmused aastal 2023

Salvi 2023. aasta fookuses oli jätkuv käibe kasvatamine, tooteportfelli edasiarendamine, sisemise infoturbe taseme tõstmine ja investeeringute kaasamine.

Tähtsamad sündmused aastal 2023: (cid:127) ettevõtte käive kasvas 1,9 korda (2022: 2,3 korda); (cid:127) Salv omandas ISO/IEC 27001:2022 sertifikaadi, mis kinnitab ettevõtte pühendumust tagada kõrgetasemeline infoturve nii praegu kui tulevikus; (cid:127) Salv sai esimese ettevõttena Läti Andmekaitse Inspektsioonilt suletud tunne-oma-klienti (KYC) teabe vahetusteenuse osutaja litsentsi. Salvi platvorm võimaldab Läti finantsasutustel kasutada ühtset KYC-teabe vahetamise platvormi, aidates neil seeläbi rahapesu- ja sanktsiooniriske tõhusamalt tõkestada. Nimetatud litsents avas sellise teenuse pakkumiseks Salvile Läti turu ning peamisteks klientideks on Läti pangad; (cid:127) Äri kasvu ja uutele turgudele laienemise finantseerimiseks kaasas Salv 2023. aasta oktoobris 3,9 miljonit eurot investeeringuid senistelt ja uutelt investoritelt.

2023. aastal koosnes ettevõtte käive peamiselt rahapesu ja pettuste vastase tarkvaraplatvormi teenustasudest (SaaS). Salv jätkas nii Salv

Bridge kui ka Salv Platform toodete arendamist ja funktsionaalsuse laiendamist, et pakkuda teenuseid senisest laiemale kliendibaasile.

Majanduskeskkond 2022. aasta veebruaris alanud Vene-Ukraina sõja tõttu rakendus rida uusi sanktsioone. Kuna Salvi teenused võimaldavad tõhustada rahapesu tõkestamist ning sanktsioonide jälgimist, muutusid teenused Salvi klientidele varasemast vajalikumaks ning nõudlus turul kasvas.

Salv on hoolega jälginud sanktsioonide režiimist kinni pidamist ning rakendanud tugevaid rahapesu ja terrorismivastase võitluse reegleid.

Ukraina sõda ja üleilmne makromajanduse halvenemine on oluliselt mõjutanud investeerimiskliimat, investorite riskijanu ning iduettevõtete väärtusi. Sellele vaatamata on Salv suutnud edukalt kaasata uut kapitali oma edasise arengu ja kasvu toetuseks.

Suhtarvud 2023 2022

Müügitulu (EUR) 2 194 306 1 168 702

Käibe kasv 1,9 2,3

Lühiajalise võlgnevuse 4,2 5,1 kattekordaja *Käibe kasv: käive aruandlusperioodil/käive eelneval aruandlusperioodil *Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja: Käibevara/lühiajalised kohustised

Ettevõtte 2023. aasta müügitulu oli 2 194 306 eurot (2022: 1 168 702 eurot), kahjum 3 441 070 eurot (2022: 2 866 153 eurot).

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.