PRILETO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Puitpõrandad on kodudes ja äripindadel populaarsed mitte ainult oma ilusa välimuse, vaid ka vastupidavuse poolest. Siiski võivad puitpõrandad aja jooksul kriimu

Kuidas parandada kriimustusi puitpõrandal? 

Puitpõrandad on kodudes ja äripindadel populaarsed mitte ainult oma ilusa välimuse, vaid ka vastupidavuse poolest. Siiski võivad puitpõrandad aja jooksul kriimustuda, eriti kõrgliiklusega aladel või kodudes, kus on lemmikloomi ja aktiivset elustiili. Õnneks on olemas mitmeid meetodeid ja nippe, mis aitavad teil parandada kriimustusi puitpõrandal ja taastada selle endine sära. Siin on mõned kasulikud näpunäited:

1. Puhtus ja hooldus on võti

Kriimustuste vältimiseks ja puitpõranda eluea pikendamiseks on esmalt oluline tagada korrapärane hooldus. Puhastage põrandat regulaarselt pehme harja või tolmuimejaga, et vältida liiva ja mustuse kriimustavat mõju. Samuti on soovitatav kasutada puiduhooldusvahendeid vastavalt tootja juhistele, et kaitsta puitu niiskuse, plekkide ja kulumise eest.

2. Kasutage puitu kaitsevahendeid

Kui puitpõrandal on palju liiklust või teate, et see on eriti vastuvõtlik kriimustustele, kaaluge puitu kaitsevahendite kasutamist. Need kaitsevahendid võivad olla kihid, mis kaitsevad puitu kriimustuste ja kulumise eest. Neid on saadaval erinevates viimistlusvormides, sealhulgas õli, lakk ja vaha. Enne kaitsevahendi kasutamist lugege kindlasti tootja juhiseid.

3. Kasutage mööbli jalgade all kaitsekatteid

Mööbli, eriti raske mööbli, nihutamine võib puitpõrandale kriimustusi tekitada. Kasutage mööbli jalgade all kaitsekatteid või pehmeid vilte, et vähendada hõõrdumist põrandaga. See hoiab ära enamiku kriimustuste teket mööbli liigutamisel.

4. Kriimustuste parandamine

Kui kriimustused siiski tekivad, ärge paanitsege. Väiksemate kriimustuste korral võib proovida neid ise parandada. Üks meetod on kasutada puitpliiatsit või -pastat, mis sobib teie puitpõranda viimistlusega. Kandke pliiatsit või pastat kriimustusele ja hõõruge õrnalt selle ümber, et tasandada pind. Seejärel loputage ja kuivatage pind.

Suuremate kriimustuste korral võib osutuda vajalikuks puidu lihvimine ja uuesti viimistlemine. See on keerukam protsess, mis võib nõuda professionaalset abi, kuid see võib taastada puitpõranda endise ilu.

5. Ennetamine on parim ravi

Lõpuks on kõige tõhusam viis kriimustuste parandamiseks ennetamine. Hoolitsege oma puitpõranda eest, vältige teravaid esemeid otse põrandale kukutamast ja kasutage vaipu või jalamatte kõrgliiklusega piirkondades. Regulaarne hooldus ja õigeaegne reageerimine kriimustustele aitavad teil hoida oma puitpõrandat kaunina aastateks.

Lõpetuseks, pidage meeles, et kriimustuste parandamine puitpõrandal nõuab kannatlikkust ja hoolt. Järgides ülaltoodud näpunäiteid ning jälgides puitpõrandat hoolega, saate selle ilu ja tugevust säilitada pikaks ajaks. Kui olete ebakindel või kriimustused on väga ulatuslikud, võtke ühendust professionaalse põrandakatete spetsialistiga, kes saab teile nõu anda ja vajadusel aidata puitpõrandat parandada.

Võtke meiega ühendust ja leiame sulle sobiva lahenduse!

info@prileto.ee
+372 553 5247

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

PRILETO OÜ tegevusaruanne 2023

Prileto OÜ majandusaastaaruanne on koostatud osaühingu juhatuse poolt. Kõik aruanded on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi seadusandlusest ja finantsaruandluse
ssb.ee
Prileto OÜ majandusaastaaruanne on koostatud osaühingu juhatuse poolt. Kõik aruanded on koostatud lähtudes Eesti Vabariigi seadusandlusest ja finantsaruandluse standardist. Prileto OÜ on loodud 13.07.2018, ettevõtte põhitegevusalaks on maalri-ja tapeetimistööd. Ettevõtte müügitulu aruandeperioodil oli 137,6 tuhat eurot ja puhaskasum 17,7 tuhat eurot. Aruandeperioodil investeeriti materiaalsetesse põhivaradesse 41,6 tuhat eurot. 2023.aastal töötas ettevõttes keskmiselt kaks töötajat, kellele arvestati koku töötasu 35,3 tuhat eurot. Prileto OÜ juhatus on kaheliikmeline, juhatuse liikmele

Tapeedi valimine- mida jälgida?

Tapeet on üks võimsamaid disainielemente sisekujunduses. See võib muuta iga ruumi olemust ja anda sellele isikupära ning hubasust. Kuid tapeedi valimine võib ol
ssb.ee
Tapeet on üks võimsamaid disainielemente sisekujunduses. See võib muuta iga ruumi olemust ja anda sellele isikupära ning hubasust. Kuid tapeedi valimine võib olla ülesanne, mis nõuab põhjalikku kaalumist ja teadmisi. Siin on mõned peamised aspektid, mida peaksite tapeedi valimisel arvestama, et luua oma kodu jaoks täiuslik sisekujundus. 1. Stiil ja disain Esimene samm tapeedi valimisel on määrata kindlaks soovitud stiil ja disain. Kas eelistate klassikalist, kaasaegset, skandinaavia, vintage või mõnda teist stiili? Kas soovite tapeeti, mis on graafiline, lilleline, geomeetriline või hoopis

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.