REFRIS GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 316 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

REFRIS GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 316 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

ÜLDINFORMATSIOON

Refris Group OÜ (edaspidi - Ettevõte) põhitegevus on kõrgkvaliteetse kosmeetikatoodete jäemüük ja iluteenindus, nimelt aadressil Kalaranna 8-2, 10415 Tallinnas töötab ilusalong STARR ilustuudio, kus pakutatakse järgmised teenused: juuste soengud, pulmasoengud, ripsmete lamineerimine, meigi teenused, kulmude lamineerimine, kulmude erinevad hooldused, kulmude kuju korrigeerimine. Ettevõte klientideks on nii äriühingud kui ka eraisikud.

2023. AASTA FINANTSTULEMUSED

Omakapitali olukord

Majandusaasta lõpu seisuga on osaühingu omakapital langenud alla seaduses nõutud taseme, mis on vähem kui pool osakapitalist. Omakapitali vähenemine tuleneb peamiselt kahjumist, mis tekkis ootamatute kulude ja müügitulude vähenemise tõttu. See probleem tuvastati majandusaasta aruande koostamise ja esitamise käigus.

Kavandatavad meetmed omakapitali taastamiseks

Ettevõtte juhtkond on koostanud detailse tegevuskava omakapitali taastamiseks. Nimelt meetmeks on valitud kasumi suurendamine ja kulude vähendamine: Keskendume tulude suurendamisele ja kulude vähendamisele. Plaanime tõhustada turundustegevust, laiendada müügikanaleid ning käivitada uusi tooteid ja teenuseid, mis peaksid tooma täiendavat tulu. Samuti kavandame kulude optimeerimist, sealhulgas tööprotsesside efektiivistamist.

Ajakava

Eesmärgiks on taastada omakapital seaduses nõutud tasemele hiljemalt 31.12.2025. Tootlikkuse ja kapitali taastamise tegevusi kavandatakse alustada kohe ning tulemuste jälgimine toimub regulaarselt vastavalt koostatud ajakavale.

Võimalikud Riskid ja Takistused

Täpse ajakava järgimine ja kavandatud meetmete efektiivne elluviimine võivad kokku puutuda järgmiste riskidega: (cid:127) Müügikanalite ja turunduse ebaõnnestumine: Uued tulude suurendamise strateegiad võivad osutuda vähem efektiivseks kui prognoositud.

(cid:127) Laenutingimused: Laenude tingimused võivad osutuda vähem soodsaks kui oodatud, mis võib mõjutada kapitali kaasamise ulatust ja kulusid.

(cid:127) Varade müügi raskused: Mittevajalike varade müük võib venida või müügihind võib jääda madalamaks, kui eeldatud.

(cid:127) Majandustingimuste muutumine: Üldised majandustingimused, sealhulgas majanduslangus või turu muutused, võivad takistada meie tegevuskava täitmist.

Juhtkonna Avaldus

Juhtkonna finantsprognooside kohaselt eeldatakse, et ülaltoodud meetmed võimaldavad omakapitali taastada seaduses nõutud tasemele hiljemalt 31.12.2025. Prognoosid näitavad, et tulude kasv ja kulude vähenemine, koos varade müügi ja laenude kaasamisega, parandavad ettevõtte finantsseisundit oluliselt järgmise kahe aasta jooksul.

Ettevõtte juhtkond on kindel, et kavandatud meetmed on piisavad omakapitali taastamiseks ja ettevõtte finantsseisundi parandamiseks.

Juhtkond on pühendunud tegevuskava elluviimisele ja usub, et kõik ettenähtud sammud, sealhulgas kasumi suurendamine, uue kapitali kaasamine ja varade müük, aitavad saavutada seaduses nõutud omakapitali taseme hiljemalt 31.12.2025. Juhtkond on valmis kohandama tegevuskava vastavalt olukorra muutumisele ja tagama, et ettevõte saavutaks oma finantseesmärgid.

Oleme pühendunud omakapitali taastamisele ja usume, et kavandatud meetmed viivad ettevõtte tagasi stabiilsele ja seaduslikule tasemele.

Regulaarne olukorra jälgimine ja aktiivne tegutsemine on meie prioriteediks, et tagada kõigi kavandatud eesmärkide saavutamine.

RISKIDE JUHTIMINE

Riskide juhtimine on osa strateegilisest juhtimisest ning samuti on see ettevõtte igapäevategevuse lahutamatuks osaks. Riskide juhtimisel on ettevõtte peamiseks eesmärgiks määratleda olulisemad riskid ning juhtida optimaalselt nimetatud riske selliselt, et ettevõte saavutaks oma strateegilised ja finantsilised eesmärgid.

Ettevõte peab oluliseks hinnata riske agregeeritult, mitte üksiku riski mõjufaktoritest tulenevalt. Pidev keskendumine riskide juhtimisele võimaldab välistada või minimeerida võimalikku majanduslikku kahju.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.