ESTCAT RECYCLING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Estcat Recycling OÜ on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille kogemused antud valdkonnas ulatuvad juba aastasse 2006. Oleme tuntud oma suurepäraste hindad

Estcat Recycling OÜ: Keskkonnasõbralikud lahendused katalüsaatorite ja pliiakude taaskasutamiseks

Estcat Recycling OÜ on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille kogemused antud valdkonnas ulatuvad juba aastasse 2006. Oleme tuntud oma suurepäraste hindade ja koostöövõimaluste poolest ning meie klientide rahulolu on meie jaoks alati prioriteetne. Aja jooksul oleme loonud tugevaid koostöösidemeid partneritega üle terve Euroopa, Baltikumi ja Skandinaavia.

Ettevõtte peamine tegevusala on katalüsaatorite ja pliiakude kokkuost. Meie eesmärk on pakkuda klientidele usaldusväärset ja keskkonnasõbralikku lahendust nende jäätmete käitlemiseks ning aidata kaasa säästvale ja ringmajanduspõhisele tulevikule.

Estcat Recycling OÜ keskkonnapoliitika põhineb keskkonna kvaliteedi säilitamisel, inimeste tervise kaitsmisel ning loodusvarade mõistlikul kasutamisel ohtlike jäätmete taaskasutamise ja kokku kogumise kaudu. Meie tegevus on suunatud keskkonnaalaste seaduste ja määruste täitmisele ning parimatele keskkonnapraktikatele.

Katalüsaatorite taaskasutamine on oluline samm õhusaaste vähendamisel ja väärtuslike metallide ressursitõhusal kasutamisel. Estcat Recycling OÜ tagab katalüsaatorite nõuetekohase käitlemise, analüüsi ja taaskasutamise. Meie eksperdid kasutavad täpseid analüüsimeetodeid, et määrata kindlaks katalüsaatori sisaldatavate väärtuslike metallide hulk ning pakkuda klientidele õiglast hinda.

Lisaks katalüsaatoritele võtame vastu ka pliiakud. Pliiakude taaskasutamine on oluline nende ohtlike jäätmete ohutu ja keskkonnasõbraliku käitlemise tagamiseks. Estcat Recycling OÜ omab vajalikku oskusteavet ja kogemusi pliiakude korrektseks kokku kogumiseks ja taaskasutamiseks.

Meie klientidele pakume mitte ainult kokkuostuteenust, vaid ka professionaalset nõustamist ja konsultatsioone katalüsaatorite ja pliiakude taaskasutamise valdkonnas. Oleme valmis jagama teadmisi ja soovitusi, et aidata klientidel teha teadlikke valikuid ning saavutada parimad tulemused nii keskkonna kui ka majanduse seisukohast.

Estcat Recycling OÜ on teie usaldusväärne partner pliiakude ja katalüsaatorite taaskasutamisel ning keskkonnasõbralike lahenduste pakkumisel. Meie meeskond on pühendunud kvaliteetsele teenindusele ja professionaalsele lähenemisele, tagades klientidele sujuva ja usaldusväärse protsessi.

Ettevõtte missiooniks on mitte ainult taaskasutada pliiakud ja katalüsaatorid, vaid ka edendada teadlikkust jäätmete käitlemise tähtsusest ning keskkonnahoidliku mõtteviisi levitamisest. Oleme pühendunud keskkonnasõbraliku ringmajanduse edendamisele, kus jäätmed muutuvad väärtuslikeks ressurssideks ja ressursse kasutatakse maksimaalselt ära.

Estcat Recycling OÜ väärtustab oma kliente ning pakub neile konkurentsivõimelisi hindu ja parimaid võimalikke koostöötingimusi. Meie eesmärk on luua pikaajalisi partnerlussuhteid, kus mõlemad pooled saavad vastastikust kasu. Suurklientidele pakume eritingimusi, võttes arvesse suuri koguseid ja pikemaajalist koostööd.

Lisaks pakume ka transporditeenust, kus tuleme ise klientide juurde akudele järele juhul, kui kogus ületab 300 kg. See teeb koostöö meiega mugavaks ja efektiivseks.

Kliendi rahulolu on meie jaoks oluline ning seetõttu tagame kiire ja õigeaegse tasumise klientide arveldusarvele ühe tööpäeva jooksul. Teeme kõik endast oleneva, et pakkuda sujuvat ja läbipaistvat teenindust igas etapis.

Estcat Recycling OÜ on jätkusuutliku tuleviku suunas liikumise eestvedaja, panustades ressursside säästmisse, keskkonnakaitsele ja ringmajanduse edendamisse. Meie meeskond on valmis jagama oma kogemusi ja teadmisi ning aitama klientidel teha keskkonnasõbralikke valikuid.

Kui soovite rohkem teada Estcat Recycling OÜ ja meie pakutavate teenuste kohta, võtke meiega ühendust või külastage meie ametlikku veebisaiti. Oleme valmis aitama teid pliiakude ja katalüsaatorite taaskasutamise teekonnal ning koos saavutama jätkusuutlikumat tulevikku.

Rohkem infot

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ESTCAT RECYCLING OÜ tegevusaruanne 2022

ESTCAT RECYCLING OÜ on ettevõte, mis asutati 2018. aasta oktoobris, alustades oma tegevust osakapitaliga 5 000 eurot. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunu
ssb.ee
ESTCAT RECYCLING OÜ on ettevõte, mis asutati 2018. aasta oktoobris, alustades oma tegevust osakapitaliga 5 000 eurot. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüügile, pakkudes klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid.2022. aasta oli ettevõtte jaoks märkimisväärne aasta, kuna toimus mitmeid olulisi sündmusi. Üheks neist oli investeeringud põhivarasse, mis aitasid ettevõttel oma tegevust laiendada ja parandada. Lisaks sellele tehti suuri jõupingutusi ettevõtte ja teenuse laialdaseks reklaamimiseks, mis aitas suurendada nende nähtavust ja tuntust

Vastutustundlik pliiakude taaskasutamine Estcat Recycling OÜ-s: Keskkonnahoidlik valik

Pliiakud on oluline osa paljude sõidukite ja seadmete toiteallikast ning nende korralik käitlemine ja taaskasutamine on äärmiselt oluline keskkonna kaitsmiseks.
ssb.ee
Pliiakud on oluline osa paljude sõidukite ja seadmete toiteallikast ning nende korralik käitlemine ja taaskasutamine on äärmiselt oluline keskkonna kaitsmiseks. Estcat Recycling OÜ on spetsialiseerunud erinevat tüüpi pliiakude vastuvõtmisele ja taaskasutamisele, pakkudes keskkonnasõbralikku lahendust pliijäätmete käitlemiseks. Ettevõte võtab vastu mitmesuguseid pliiakusid, sealhulgas sõidu- ja pakiautode pliiakud, veokite ja rasketehnika pliiakud ning kõik tüüpi pliiakud, millel on \"Pb\" märgis. Estcat Recycling OÜ-le on oluline, et akud vastaksid kindlale pliimärgisele ning ei sisaldaks

Katalüsaatorite taaskasutamine Estcat Recycling OÜ-s: Säästev samm keskkonnasõbralikuks tulevikuks

Katalüsaatorid on olulised komponendid sõidukite, rasketehnika ja tööstuslike seadmete heitgaaside puhastamisel ning õhusaaste vähendamisel. Kuna need sisaldava
ssb.ee
Katalüsaatorid on olulised komponendid sõidukite, rasketehnika ja tööstuslike seadmete heitgaaside puhastamisel ning õhusaaste vähendamisel. Kuna need sisaldavad väärtuslikke metallühendeid nagu plaatina, pallaadium ja roodium, on nende ringlussevõtt muutunud üha olulisemaks. Estcat Recycling OÜ on spetsialiseerunud kõigi tüüpi katalüsaatorite vastuvõtmisele ja taaskasutamisele, aidates kaasa keskkonnahoidlikule ja jätkusuutlikule tulevikule. Ettevõte võtab vastu mitmesuguseid katalüsaatoreid, sealhulgas sõidu- ja pakiautode katalüsaatoreid metall- ning keraamilise sisuga, veokite ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.