ESTCAT RECYCLING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Katalüsaatorid on olulised komponendid sõidukite, rasketehnika ja tööstuslike seadmete heitgaaside puhastamisel ning õhusaaste vähendamisel. Kuna need sisaldava

Katalüsaatorite taaskasutamine Estcat Recycling OÜ-s: Säästev samm keskkonnasõbralikuks tulevikuks

Katalüsaatorid on olulised komponendid sõidukite, rasketehnika ja tööstuslike seadmete heitgaaside puhastamisel ning õhusaaste vähendamisel. Kuna need sisaldavad väärtuslikke metallühendeid nagu plaatina, pallaadium ja roodium, on nende ringlussevõtt muutunud üha olulisemaks. Estcat Recycling OÜ on spetsialiseerunud kõigi tüüpi katalüsaatorite vastuvõtmisele ja taaskasutamisele, aidates kaasa keskkonnahoidlikule ja jätkusuutlikule tulevikule.

Ettevõte võtab vastu mitmesuguseid katalüsaatoreid, sealhulgas sõidu- ja pakiautode katalüsaatoreid metall- ning keraamilise sisuga, veokite ja rasketehnika katalüsaatoreid, DPF ehk kübemefiltreid, tööstuslikke katalüsaatoreid ning universaalseid katalüsaatoreid. Estcat Recycling OÜ hoolitseb selle eest, et kõik need katalüsaatorid saaksid nõuetekohaselt käideldud ja taaskasutatud.

Katalüsaatorite vastuvõtmine toimub põhjaliku analüüsi ja hindamise kaudu. Lahtise või välja lõigatud keraamika korral tehakse XRF analüüs, mille käigus purustatakse või lõhutakse keraamika, et võtta täpne proov ja kaaluda seda. Terve kärje hindamine ei ole täpse tulemuse saamiseks võimalik, seega on vaja keraamikat töödelda. Hinna määramisel võetakse aluseks käesoleva päeva maailmaturu väärismetallide plaatina (Pt), pallaadium (Pd) ja roodiumi (Rh) hinnad ning korrutatakse need teie katalüsaatori analüüsitulemustega.

Metallkestas olevaid katalüsaatoreid võetakse vastu ja hindatakse vastavalt korpusel olevale koodile. Kontrollitakse, kas katalüsaator on seest terve, täis, pole põlenud ega puudu sisu. Seda protsessi teostatakse Estcat Recycling OÜ kohapeal.

Ettevõte pakub suurklientidele paremaid tingimusi, võttes arvesse suuri koguseid ja pikaajalist koostööd. See võimaldab suurklientidel saada soodsamaid hindu ja täiendavat toetust.

Katalüsaatorite eest tasumine toimub klientide arveldusarvele 1 tööpäeva jooksul, tagades kiire ja korrektse tehingute läbipaistvuse.

Estcat Recycling OÜ on pühendunud keskkonnasõbraliku ringmajanduse edendamisele. Katalüsaatorite taaskasutamine aitab vähendada jäätmeteket ja säästa väärtuslikke loodusressursse. Ettevõte tagab, et kõik vastuvõetud katalüsaatorid läbivad rangelt jäätmete sorteerimise, kvaliteedikontrolli ning nõuetele vastava käitlemise protsessid. See tagab, et taaskasutatavad metallid saavad uue elu ning aitavad vähendada vajadust kaevandamise järele.

Estcat Recycling OÜ pakub ka klientidele mitmeid lisateenuseid. Lisaks katalüsaatorite vastuvõtmisele saab ettevõte pakkuda ka nõustamist ja konsultatsioone katalüsaatorite taaskasutamise kohta. Kliendid saavad väärtuslikku teavet katalüsaatorite õigest käitlemisest ning nende väärtuse hindamisest.

Lisaks on Estcat Recycling OÜ pühendunud jätkusuutlikule arengule ja keskkonnasõbralikkusele ka oma tegevuses. Ettevõte kasutab kaasaegseid ja keskkonnasäästlikke meetodeid katalüsaatorite taaskasutamiseks ning jälgib rangelt kõiki keskkonnakaitsealaseid seadusi ja määrusi.

Kokkuvõttes on Estcat Recycling OÜ usaldusväärne partner katalüsaatorite ringlussevõtuks ja taaskasutamiseks. Ettevõte pakub professionaalset lähenemist, kiireid tehinguid ning klientidele soodsaid tingimusi. Lisaks aitab Estcat Recycling OÜ kaasa keskkonnasõbraliku tuleviku loomisele, vähendades heitgaaside negatiivset mõju ja optimeerides väärtuslike metallide kasutamist.

Kui soovite rohkem teavet Estcat Recycling OÜ ja nende pakutavate teenuste kohta, võite külastada nende ametlikku veebisaiti või võtta otse ühendust nende meeskonnaga.

Rohkem infot

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

ESTCAT RECYCLING OÜ tegevusaruanne 2022

ESTCAT RECYCLING OÜ on ettevõte, mis asutati 2018. aasta oktoobris, alustades oma tegevust osakapitaliga 5 000 eurot. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunu
ssb.ee
ESTCAT RECYCLING OÜ on ettevõte, mis asutati 2018. aasta oktoobris, alustades oma tegevust osakapitaliga 5 000 eurot. Sellest ajast alates on ettevõte pühendunud mootorsõidukite osade ja lisaseadmete jaemüügile, pakkudes klientidele kvaliteetseid tooteid ja teenuseid.2022. aasta oli ettevõtte jaoks märkimisväärne aasta, kuna toimus mitmeid olulisi sündmusi. Üheks neist oli investeeringud põhivarasse, mis aitasid ettevõttel oma tegevust laiendada ja parandada. Lisaks sellele tehti suuri jõupingutusi ettevõtte ja teenuse laialdaseks reklaamimiseks, mis aitas suurendada nende nähtavust ja tuntust

Estcat Recycling OÜ: Keskkonnasõbralikud lahendused katalüsaatorite ja pliiakude taaskasutamiseks

Estcat Recycling OÜ on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille kogemused antud valdkonnas ulatuvad juba aastasse 2006. Oleme tuntud oma suurepäraste hindad
ssb.ee
Estcat Recycling OÜ on 100% Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mille kogemused antud valdkonnas ulatuvad juba aastasse 2006. Oleme tuntud oma suurepäraste hindade ja koostöövõimaluste poolest ning meie klientide rahulolu on meie jaoks alati prioriteetne. Aja jooksul oleme loonud tugevaid koostöösidemeid partneritega üle terve Euroopa, Baltikumi ja Skandinaavia. Ettevõtte peamine tegevusala on katalüsaatorite ja pliiakude kokkuost. Meie eesmärk on pakkuda klientidele usaldusväärset ja keskkonnasõbralikku lahendust nende jäätmete käitlemiseks ning aidata kaasa säästvale ja ringmajanduspõhisele

Vastutustundlik pliiakude taaskasutamine Estcat Recycling OÜ-s: Keskkonnahoidlik valik

Pliiakud on oluline osa paljude sõidukite ja seadmete toiteallikast ning nende korralik käitlemine ja taaskasutamine on äärmiselt oluline keskkonna kaitsmiseks.
ssb.ee
Pliiakud on oluline osa paljude sõidukite ja seadmete toiteallikast ning nende korralik käitlemine ja taaskasutamine on äärmiselt oluline keskkonna kaitsmiseks. Estcat Recycling OÜ on spetsialiseerunud erinevat tüüpi pliiakude vastuvõtmisele ja taaskasutamisele, pakkudes keskkonnasõbralikku lahendust pliijäätmete käitlemiseks. Ettevõte võtab vastu mitmesuguseid pliiakusid, sealhulgas sõidu- ja pakiautode pliiakud, veokite ja rasketehnika pliiakud ning kõik tüüpi pliiakud, millel on \"Pb\" märgis. Estcat Recycling OÜ-le on oluline, et akud vastaksid kindlale pliimärgisele ning ei sisaldaks

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.