POINTRENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 914 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

POINTRENT OÜ hetkeolukord

Juba 914 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023.a kasvas jõudsalt Pointrent OÜ rendiautode kui ka klientide arv. Müügitulu kasvu põhjuseks on ka üldine väljamüügi hinna tõus seoses sisendhindade kasvuga. Ühtlasi püsisid aasta vältel kõrged sõidukite järelmüügihinnad, mis olid põhjustatud oodatavast kõrgemast käibemaksumäärast 2024.a kui ka planeeritavast mootorsõidukimaksust.

2024.a peamine fookus on püsiklientuuri ja kasumlikkuse säilitamisel hoolimata kõrgematest sisendkuludest (oluliselt kasvanud on kasutusrentide intressimäärad, kindlustushinnad, sõidukite soetus-ja hoolduskulud) ning jätkuvalt uute laitmatu krediiditasustaga klientide leidmisel.

Alates 2023.a on riigi fiskaalpoliitiliste otsuste tõttu on muutunud keerukamaks sõidukipargi ja teiste (sh IT) investeeringute planeerimine ent teiselt on paranenud sõidukite tarned, mis võimaldavad vajadusel autoparki turu nõudluse kasvuga kohandada ja seetõttu pole vajalik pikalt sõidukeid ette tellida.

2024.a prognoosib juhtkond 2023.a võrreldes müügitulu kasvutempo aeglustumist seoses Eesti majanduslangusega. Oodata on autode järelmüügihindade jätkuvat kõrget hinnataset ning rendihindade ca 10% kasvu seoses uute sõidukite soetusmaksumusega ning bensiinimootoriga sõidukite vahetamisel hübriidmootoriga sõidukite vastu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.