AT PAIGALDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
AT PAIGALDUS OÜ on juhtiv ettevõte sise- ja välisviimistluse valdkonnas Tallinnas ja Harjumaal, mille eesmärk on luua kodud ja äripinnad, mis on ajatud, kaunid

Ettevõtte lugu

AT PAIGALDUS OÜ on juhtiv ettevõte sise- ja välisviimistluse valdkonnas Tallinnas ja Harjumaal, mille eesmärk on luua kodud ja äripinnad, mis on ajatud, kaunid ja keskkonnasõbralikud. Meie pühendumus kvaliteedile ja jätkusuutlikkusele peegeldub iga meie teostatud projekti detailides.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kes on aastate jooksul arendanud oma oskusi ja teadmisi erinevates viimistlusvaldkondades. AT PAIGALDUS OÜ-l on kogemusi igasuguste projektidega – alates eramutest kuni kortermajade ja hotellideni. Meie põhiväärtuseks on kõrge kvaliteedi ja ökoloogiliste lahenduste pakkumine, et tagada teie ruumide mitte ainult esteetiline, vaid ka tervislik ja jätkusuutlik olemus.

Pakume laia valikut teenuseid, sealhulgas krohvimist, maalritöid, üldehitustöid ja plaatimistöid. Meie teenuste hulka kuuluvad ka traditsioonilised lubi- ja savikrohvide paigaldamine, kaasaegsed maalritööd, fassaadide renoveerimine ja palju muud. Iga projekt, olgu see suur või väike, saab meie tähelepanu ja hoolika teostuse, et saavutada täpselt teie soovidele vastav tulemus.

Meie missioon on anda igale ruumile uus elu ja sära, kasutades parimaid materjale ja tehnikaid. Oleme pühendunud sellele, et iga projekt peegeldaks meie kirge ja professionaalsust, muutes teie kodu või äripinna tõeliselt ainulaadseks.

kodulehele

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

AT PAIGALDUS OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ AT Paigaldus on asutatud jaanuaris 2019 ja tegutseb ehitusvaldkonnas.  OÜ AT Paigaldus realiseerimise netokäive 2023. aastal oli 215681 eurot ja kasum 19845
ssb.ee
OÜ AT Paigaldus on asutatud jaanuaris 2019 ja tegutseb ehitusvaldkonnas. OÜ AT Paigaldus realiseerimise netokäive 2023. aastal oli 215681 eurot ja kasum 19845 eurot. Osaühingu juhatus koosnb 1(ühest) liikmest, kellele aruandeperioodil juhatuseliikme tasu ei arvestatud.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.