BITSPIDER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteerit

BITSPIDER OÜ hetkeolukord

Juba 247 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

BitSpider OÜ on asutatud 21.02.2019. aastal. Ettevõtte peamiseks tegevusvaldkonnaks on Virtuaalraha vahetuse teenuse osutamine, vastavalt

EMTAK koodile 64991 (Muude mujal liigitamata finantsteenuste osutamine, v.a kindlustus ja pensionifondid).

Ettevõttel on tähtajatu litsents, mille on välja andnud Eesti Rahandusministeeriumi rahapesu andmebüroo (RAB), litsentsi nr FVT000006.

Ettevõtte juhatus kinnitab, et ettevõte on jätkuvalt tegutsev äriühing.

2023. aastal oli ettevõtte põhieesmärgiks tegevuse kohandamine muutunud majanduskeskkonnaga Eestis ja üleilmselt, teenuskontseptsioonide edasiarendamine ja kulude optimeerimine.

Viimase majandusaasta müügitulu oli 899 113 eurot. Järgneva majandusaasta põhieesmärgiks on müügitulu suurendamine, turul konkurentsivõimelisena püsimine ning omanikele tulu teenimine.

Ettevõte teenis 2023. majandusaastal 102 959 eurot kasumit. Majandusaasta keskmine töötajate arv oli 2, seisuga 31.12.2023 töötas ettevõttes töölepinguga 1 inimene ja juhatuse liikme lepinguga 1 inimene. Tööjõukulud kokku olid 60 849 eurot, millest juhatuse liikmele tasu oli 26 875 eurot.

Möödunud aruande perioodi jooksul dividende osanikele ei arvestatud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.