JOOSEPI TALU OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Maasikaid on mitmesuguseid sorte, millest igaühel on oma omaduste komplekt. Erinevuste teadmine on oluline parima tüübi valimiseks teie vajadustele.Need sordid

Millist maasikasorti valida ning mille järgi otsus langetada?

Maasikaid on mitmesuguseid sorte, millest igaühel on oma omaduste komplekt. Erinevuste teadmine on oluline parima tüübi valimiseks teie vajadustele.

Need sordid toodavad aastas ühe suure saagi, tavaliselt juunis. Nad on tuntud oma suurte, maitsvate marjade poolest ja on ideaalsed neile, kes soovivad korraga koristada märkimisväärse koguse.

Pidevalt kandvad maasikad pakuvad kasvuperioodi jooksul mitu väiksemat saaki. Need on täiuslikud aednikele, kes eelistavad pikema perioodi vältel pidevat maasikate saadavust.

Päevaneutraalsed taimed ei ole tundlikud päevavalguse pikkuse suhtes ja suudavad kogu kasvuperioodi vältel pidevalt vilja kanda. Need on suurepärased pikendatud saagikoristuseks ja sobivad hästi ettearvamatute kliimatingimustega aladele.

Kasvutingimuste hindamine

Maasikatel on kindlad kliima-eelistused. Mõned sordid õitsevad jahedamates kliimades, samas kui teised on aretatud soojemate piirkondade jaoks. Teie kohaliku kliimaga sobiva sordi valimine on eduka saagi jaoks hädavajalik.

Õige muld on maasikate tervise jaoks eluliselt tähtis. Hästi kuivendav, orgaanilise ainega rikas muld toetab tugevat kasvu. Testige oma mulda ja parandage seda vajadusel enne maasikasordi valimist.

Vilja omaduste kaalumine

Maasikate maitse võib sortide vahel oluliselt erineda. Mõned on magusad ja aromaatilised, samas kui teistel on hapukam või tagasihoidlikum maitse. Kaaluge, milline maitseprofiil sobib teie maitsele või teie klientide eelistustele.

Maasikate suurus ja värv võivad mõjutada turustatavust ja atraktiivsust. Suuremad, erksamad marjad meelitavad sageli rohkem kliente, kuid väiksemad sordid võivad pakkuda intensiivsemat maitset.

Maasikate tekstuur ja tugevus mõjutavad nende säilivusaega ja transpordikõlblikkust. Tugevamad sordid võivad olla paremad ettevõtetele, kes peavad marju pikemate vahemaade taha transportima.

Kahjurite ja haiguste suhtes vastupanuvõime

Maasikad võivad olla vastuvõtlikud mitmesugustele kahjuritele ja haigustele. Tutvuge oma piirkonna levinud probleemidega, et teha teadlik otsus.

Mõned maasikasordid on aretatud spetsiifiliste kahjurite ja haiguste suhtes vastupanuvõimeks. Nende valimine võib vähendada keemiliste töötluste vajadust ja suurendada teie saagi jätkusuutlikkust.

Saagi ja kasutuse planeerimine

Kaaluge, millal soovite saaki koristada ja kui palju soovite toota. Juuni kandvad sordid pakuvad suurt, kontsentreeritud saaki, samas kui pidevalt kandvad ja päevaneutraalsed tüübid pakuvad hajutatumat saagikust.

Lõpuks kaaluge, kuidas plaanite oma maasikaid kasutada. Värskete turgude müük võib nõuda erinevaid sorte kui need, mis on ette nähtud töötlemiseks või külmutamiseks. Valige sordid, mis vastavad teie lõppeesmärkidele.

Otsid oma terviseteadliku elustiili või äri jaoks parimaid maasikaid? Võta ühendust JOOSEPI TALU OÜ-ga, et saada esmaklassilist toodangut ja asjatundlikku nõu parimate maasikasortide osas.

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kohaliku toodangu eelised Teie tervisele?

Kohalik toodang viitab puu- ja köögiviljadele ning teistele toiduainetele, mis on kasvatatud ja koristatud teatud raadiuses sellest kohast, kus neid müüakse. Se
ssb.ee
Kohalik toodang viitab puu- ja köögiviljadele ning teistele toiduainetele, mis on kasvatatud ja koristatud teatud raadiuses sellest kohast, kus neid müüakse. See lähedus tagab, et toit tuuakse turule kiiresti pärast koristamist, säilitades selle värskuse ja toiteväärtuse. Farmist-lauale liikumine rõhutab põllumeeste, kokkade ja tarbijate vahelist seost. See propageerib kohalikult hangitud toidu tarbimist, et toetada kogukonna tervist ja kohalikku majandust, vähendades samal ajal keskkonnamõju. Kohaliku toodangu toitainelised eelised Kohalik toodang korjatakse sageli tipptasemel

Millised on Joosepi Talu jätkusuutliku põllumajanduse peamised eelised?

Jätkusuutlik põllumajandus on põllumajandusmeetod, mis keskendub toidu, kiudainete ja teiste taimsete või loomsete toodete tootmisele viisil, mis on tervislik k
ssb.ee
Jätkusuutlik põllumajandus on põllumajandusmeetod, mis keskendub toidu, kiudainete ja teiste taimsete või loomsete toodete tootmisele viisil, mis on tervislik keskkonnale, majanduslikult elujõuline ja sotsiaalselt vastutustundlik. See hõlmab tavasid, mis säilitavad maa ja vee tervist, toetavad bioloogilist mitmekesisust ja vähendavad põllumajanduse mõju kliimale. Kuna maailma rahvastik jätkuvalt kasvab, suureneb ka toidu nõudlus, avaldades survet meie loodusvaradele. Jätkusuutlikud põllumajandustavad on hädavajalikud, et tagada võime täita tänaseid toiduvajadusi, ohustamata tulevaste

JOOSEPI TALU OÜ tegevusaruanne 2022

Joosepi talu OÜ (14673339) on 2019. a loodud ettevõte. Ettevõte tegeles algselt vähesel määral köögivilja kasvatusega. 2021. aastal anti FIE  Hillar Lillo põllu
ssb.ee
Joosepi talu OÜ (14673339) on 2019. a loodud ettevõte. Ettevõte tegeles algselt vähesel määral köögivilja kasvatusega. 2021. aastal anti FIE Hillar Lillo põllumajanduslik tegevus üle OÜ Joosepi talule. Joosepi talu OÜ jätkab põllumajandusliku tegevusega, marjakasvatusega ja erinevate köögiviljakultuuride kasvatamisega.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.