PROOSALINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteerit

PROOSALINE OÜ hetkeolukord

Juba 119 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Proosaline OÜ jaoks oli 2023. aasta jätkuvalt edukas, kuigi käive jäi pisut väiksemaks ja kasum kahanes suurenenud tööjõukulude arvelt. Jätkus koostöö agentuuriga WOW Digital.

Ettevõtte tegeles 2023. aastal põhitegevuseks oleva ärinõustamisega, täpsemalt eri projektidega turundusteemadel nagu nt strateegiline nõustamine,müüginõustamine, e-kaubandus, digireklaamid, digianalüütika. Olulisemad investeeringud olid seotud töövahendite ehk sülearvuti soetamisega.

Samuti hakkas ettevõte tegelema 2023. aastal finantsinvesteeringutega, millega õnnestus esimesel aastal ka kasumit teenida.

Aruandeaastal ega järgnevateks aastateks ei ole planeeritud uurimis- ega arendustegevustega seotud väljaminekuid.

Ettevõtte järgmiste majandusaastate tulemusi võivad müügitulu poolelt mõjutada arengud majanduses ehk inflatsioon ja sellest tulenevalt eraisikute tarbimise vähenemine ja seeläbi ka ettevõtete käibe vähenemine ehk klientettevõtete kokkuhoid sisseostetud teenuste pealt.

Kulude tuntavat suurenemist ei prognoosi, pigem võivad väheneda mõned tegevuskulud ja tööjõukulud seoses töömahu ja müügitulu vähenemisega.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.