BALTIC GRAIN TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Põllumeestele, põllumajandusettevõtetele ja toidutootjatele Eestis ning ümbritsevates Balti piirkondades on õige teraviljatarnija valimine nende tegevuse edukus

5 põhjust, miks valida meid

Põllumeestele, põllumajandusettevõtetele ja toidutootjatele Eestis ning ümbritsevates Balti piirkondades on õige teraviljatarnija valimine nende tegevuse edukuse jaoks ülioluline. BALTIC GRAIN TRADE OÜ paistab silma kui esmaklassiline valik teravilja hankimiseks, pakkudes mitmeid eeliseid, mis vastavad meie sihtrühma konkreetsetele vajadustele.

1. Ülekaalukas kvaliteet ja sortiment

BALTIC GRAIN TRADE OÜ mõistab teravilja kvaliteedi tähtsust teie saagikusele ja lõpptoodetele. Meie teraviljad läbivad range kvaliteedikontrolli protsessid, et tagada järjepidevus ja suurepärasus, vastates tööstuse nõudmistele kõrgeimatele standarditele.

Meie valikus on lai valik teravilju ja söödakomponente, mis võimaldavad teil leida täiusliku sobivuse oma põllumajanduslikele vajadustele. Traditsioonilistest teraviljadest kuni spetsialiseeritud seemneteni on meie portfell kujundatud, et rahuldada mitmekesiseid põllumajandustavasid ja eelistusi.

2. Jätkusuutlikud ja keskkonnasõbralikud praktikad

Me oleme pühendunud keskkonna säilitamisele ja jätkusuutlike praktikate rakendamisele kõigis meie tegevuse aspektides. Meid valides partnerite te tarnijaga, kes seab esikohale ökoloogilise tasakaalu ja tulevaste põlvkondade heaolu.

Meie tooted ja teenused on kooskõlas jätkusuutlike põllumajandusmeetoditega, aidates teil säilitada keskkonnasõbralikke tavasid oma talus. Pakume teravilju, mis on toodetud minimaalse keskkonnamõjuga, toetades teie pühendumust jätkusuutlikkusele.

3. Strateegiline asukoht ja tõhus logistika

BALTIC GRAIN TRADE OÜ saab kasu oma strateegilisest asukohast Balti piirkonnas, pakkudes lihtsat juurdepääsu peamistele transporditeedele tõhusaks jaotuseks. See geograafiline eelis tagab teravilja õigeaegse kohaletoimetamise teie talule.

Meie logistikaekspertiis võimaldab meil pakkuda optimeeritud tarneahela lahendusi, vähendades transpordikulusid ja tagades, et te saate oma teravilja siis, kui seda vajate. Meie tõhus transpordivõrk on kavandatud teie tegevuse optimeerimiseks ja viivituste minimeerimiseks.

4. Mulla haldamise ja taimekasvatuse alane asjatundlikkus

Meie agronoomide meeskond on teie käsutuses, pakkudes professionaalset tuge, et maksimeerida teie taimekasvatust. Pakume asjatundlikku nõu mulla haldamise, kultuuride vaheldumise ja muude agronoomiliste praktikate kohta, et suurendada teie talu tootlikkust.

Mõistes, et mulla tervis on eduka põllumajanduse alus, pakume kohandatud mulla haldamise lahendusi, mis on kohandatud teie talu konkreetsetele tingimustele. Meie eesmärk on aidata teil saavutada optimaalne mulla viljakus ja struktuur parimate võimalike saagikuste jaoks.

5. Konkurentsivõimeline hinnakujundus ja finantsiline paindlikkus

Pakume konkurentsivõimelist hinnakujundust meie teraviljatoodetele, tagades, et saate oma investeeringule parima väärtuse. Meie hinnakujundusstrateegia on kavandatud toetama teie talu kasumlikkust ja pikaajalist edu.

Teie finantsplaneerimise mahutamiseks pakume paindlikke maksevõimalusi. Me mõistame talude finantsilisi surveid ja püüame pakkuda lahendusi, mis leevendavad rahavoogu ja hõlbustavad sujuvat tegevust.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Põllumajanduse tulevik: jätkusuutlikud praktikad baltimaades

Baltimaad oma rikka põllumajanduspärandiga on olulisel teelahkmel, et võtta omaks jätkusuutlikud põllumajanduspraktikad. Kuna maailm maadleb keskkonnaprobleemid
ssb.ee
Baltimaad oma rikka põllumajanduspärandiga on olulisel teelahkmel, et võtta omaks jätkusuutlikud põllumajanduspraktikad. Kuna maailm maadleb keskkonnaprobleemidega, kujundatakse selle piirkonna põllumajanduse tulevikku ümber, keskendudes jätkusuutlikkusele ja vastupidavusele. Baltimaade põllumajandust iseloomustavad mitmekesised kliimatingimused ja mullatüübid, mis on traditsiooniliselt toetanud erinevaid kultuure. Siiski on tavapärased põllumajandusmeetodid sageli viinud mulla degradeerumiseni, bioloogilise mitmekesisuse vähenemiseni ja kasvuhoonegaaside heitkoguste suurenemiseni.

Saagikuse maksimeerimine meie edasijõudnud väetamistehnikatega

Väetamine on kaasaegse põllumajanduse kriitiline komponent, mõjutades otseselt saagikust ja kvaliteeti. See taastab mullas hädavajalikud toitained, tagades, et
ssb.ee
Väetamine on kaasaegse põllumajanduse kriitiline komponent, mõjutades otseselt saagikust ja kvaliteeti. See taastab mullas hädavajalikud toitained, tagades, et taimedel on ressursid kasvamiseks ja õitsemiseks. Kuigi traditsioonilised väetamispraktikad on meid aastakümneid teeninud, põhjustavad need sageli toitainete äravoolu, keskkonnareostust ja toitainete ebaefektiivset kasutamist. See nõuab väetamisel keerukamat lähenemist, mis maksimeerib efektiivsust ja saagikust. Mulla tervise ja toitainete haldamise mõistmine Mulla testimine on efektiivse väetamise nurgakivi, võimaldades põllumeestel

BALTIC GRAIN TRADE OÜ tegevusaruanne 2022

Baltic Grain Trade OÜ on Eesti kapitalil loodud etevõtte ja alustas oma tegevust 2019.a.septembris. Ettevõtte põhitegevuseks on toidu- ja söödateravilja, õlikul
ssb.ee
Baltic Grain Trade OÜ on Eesti kapitalil loodud etevõtte ja alustas oma tegevust 2019.a.septembris. Ettevõtte põhitegevuseks on toidu- ja söödateravilja, õlikultuuride, kaunviljade ja teiste põllumajandussaaduste ja nende töötlemisel saadud söödakomponentide turustamine. Lisaks põhitegevusele omab ettevõtte tegevuses suurt rolli lupjamise täisteenuse pakkumine põllumeestele. Ettevõtte omab selles vallas pikaajalist kogemust. Lupjamisteenuse osakaal müügitulus on 7,09%. Kokku osutati lupjamisteenust 9143 ha. Samuti osutab ettevõtte põllusaaduste ja söödakomponentidele transportteenust Eesti,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.