Rohkema info nägemiseks:

BALTIC GRAIN TRADE OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie põhitöö on aidata Eesti põllumehel leida enda põllumajandussaadustele õiglane hind ning parim võimalik lahendus toodangu realiseerimiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie teekond algas visiooniga teraviljakaubanduse tööstust revolutsioneerida. Mõistsime teravilja kriitilist rolli toiduahelas ja asusime tagama, et iga seeme, iga tera ja iga saak loeb. Meie tootevalik ulatub kvaliteetsetest seemnetest erinevate teraviljadeni nagu nisu, oder, rukis, kaer, tatar ja tritikale. Samuti oleme spetsialiseerunud kaunviljadele, rapsile ja vahekultuuridele, rahuldades meie klientide mitmekesiseid vajadusi.

BALTIC GRAIN TRADE OÜ usub mahepõllumajanduse ja jätkusuutlike praktikate jõusse. Meie tööks on kohalike põllumeeste toetamine ja keskkonnasõbraliku põllumajanduse edendamine. Oleme uhked, et pakume transporditeenust, mis tagab põllumajandustoodete ohutu ja õigeaegse kohaletoimetamise üle Eesti, Läti ja Leedu.

Meie teenused ulatuvad kaugemale kaubandusest. Pakume olulisi põllumajandusteenuseid nagu lupjamine, et tasakaalustada mulla pH-d ja suurendada viljakust, suurendades seeläbi saagikust ja kultuuri kvaliteeti. Meie väetamislahendused on loodud mulla rikastamiseks toitainetega, luues keskkonna, kus taimed saavad õitseda.

Kasvades jätkuvalt, meie loosung 'Kasvu toetamine, edu koristamine!' võtab kokku meie filosoofia. Me ei kauple ainult teraviljaga; me kasvatame suhteid ja loome põllumajanduse tipptaseme pärandit. Liitu meie teekonnaga ja koristame koos edu.

Võtke meiega ühendust juba täna!

Vaata rohkem

BALTIC GRAIN TRADE OÜ kontaktid

5 põhjust, miks valida meid

Põllumeestele, põllumajandusettevõtetele ja toidutootjatele Eestis ning ümbritsevates Balti piirkondades on õige teraviljatarnija valimine nende tegevuse edukuse jaoks ülioluline. BALTIC GRAIN TRADE OÜ paistab silma kui esmaklassiline valik teravilja hankimiseks, pakkudes mitmeid eeliseid, mis vastavad meie sihtrühma konkreetsetele vajadustele. 1. Ülekaalukas kvaliteet ja sortiment BALTIC GRAIN TRADE OÜ mõistab teravilja kvaliteedi tähtsust teie saagikusele ja lõpptoodetele. Meie teraviljad läbivad range kvaliteedikontrolli protsessid, et tagada järjepidevus ja suurepärasus, vastates

Dropdown

kõik artiklid

Põllumajanduse tulevik: jätkusuutlikud praktikad baltimaades

Baltimaad oma rikka põllumajanduspärandiga on olulisel teelahkmel, et võtta omaks jätkusuutlikud põllumajanduspraktikad. Kuna maailm maadleb keskkonnaprobleemid
ssb.ee
Baltimaad oma rikka põllumajanduspärandiga on olulisel teelahkmel, et võtta omaks jätkusuutlikud põllumajanduspraktikad. Kuna maailm maadleb keskkonnaprobleemidega, kujundatakse selle piirkonna põllumajanduse tulevikku ümber, keskendudes jätkusuutlikkusele ja vastupidavusele. Baltimaade põllumajandust iseloomustavad mitmekesised kliimatingimused ja mullatüübid, mis on traditsiooniliselt toetanud erinevaid kultuure. Siiski on tavapärased põllumajandusmeetodid sageli viinud mulla degradeerumiseni, bioloogilise mitmekesisuse vähenemiseni ja kasvuhoonegaaside heitkoguste suurenemiseni.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.