TREAMER ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Töö kontseptsioon on läbimas sama suurt muutust nagu kunagi tööstusrevolutsioon. Tänapäeva kiiretempolises, tehnoloogiajuhitud maailmas muutub traditsiooniline

Töö tulevik: paindlikkus ja kiirus

Töö kontseptsioon on läbimas sama suurt muutust nagu kunagi tööstusrevolutsioon. Tänapäeva kiiretempolises, tehnoloogiajuhitud maailmas muutub traditsiooniline 9-st 5-ni tööpäev mineviku reliktiks. Töö tulevikku iseloomustavad kaks kriitilist komponenti: paindlikkus ja kiirus.

Tööhõive paradigmad nihkuvad pikaajalistest, staatilistest töörollidest dünaamilisema, projektipõhise töö suunas. See nihe on vastus ärimaailma muutuvale olemusele, kus edu võtmeks on väledus ja kohanemisvõime.

Gig-majandus on tõusuteel, üha enam inimesi otsib vabakutselist, lepingulist või ajutist tööd, et oma karjääri üle suuremat kontrolli omada. See trend ei ole ainult individuaalne eelistus, vaid ka äride vajadus oma tööjõudu tõhusalt üles või alla skaleerida.

Paindlikkuse tähtsus

Paindlik tööjõud võimaldab ettevõtetel kiiresti reageerida turumuutustele. See on õige talendi omamine õigel ajal ilma püsiva personali ülalpidamiskuludeta.

Töötajate jaoks tähendab paindlikkus võimalust tööd ja isiklikku elu tasakaalustada, mitmeid huvisid järgida ning oma töögraafikuid ja -keskkondi kontrollida.

Kiiruse vajadus personali palkamisel

Maailmas, kus äri vajadused võivad üleöö muutuda, on kiire personali palkamise võime hindamatu. Ettevõtetel peab olema võimalus kvalifitseeritud kandidaatidele juurde pääseda hetke teatega, et püsida konkurentsivõimelisena.

Tehnoloogia areng on värbamisprotsessi lihtsustanud, muutes selle kiiremaks ja tõhusamaks. AI, masinõpe ja digitaalsed platvormid on selle revolutsiooni eesrindel.

Kuidas TREAMER ESTONIA OÜ kehastab töö tulevikku

TREAMER ESTONIA OÜ on töö tuleviku tipus. Meie platvorm ühendab ettevõtteid kontrollitud tööjõuga, kes on valmis sisenema ja täitma personalivajadusi enneolematu kiiruse ja paindlikkusega.

Meie platvormi kaudu on ettevõtted edukalt navigeerinud tipphooaegadel, ootamatutel projektidel ja pingelistel tähtaegadel, kasutades meie paindlikke tööjõulahendusi.

Avasta, kuidas TREAMER ESTONIA OÜ võib teie personalistrateegiat paindlikkuse ja kiirusega revolutsioneerida. Võtke meiega täna ühendust.

uuri lisaks!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

TREAMER ESTONIA OÜ tegevusaruanne 2023

Treamer Estonia OÜ asutati 17.09.2019 ja kuulub 100% Soome ettevõttele Treamer Oy. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on ajutise tööjõu rent.  Treamer Estonia OÜ
ssb.ee
Treamer Estonia OÜ asutati 17.09.2019 ja kuulub 100% Soome ettevõttele Treamer Oy. Ettevõtte peamiseks tegevusalaks on ajutise tööjõu rent. Treamer Estonia OÜ tegutseb internetipõhiselt, ühendades omavahel tööandjad ja tööotsijad. Vajadus ajutise tööjõu järele on peamiselt kaubandus-, laomajandus- , restoranimajandus- ja hotellimajandussektoris. 2020.aasta kevadest kuni 31.12.20 lõpuni oli ettevõtte tegevus peatatud, tegevus taaskäivitati 2021. aasta maikuus. 2024.aastal jätkatakse väljatöötatud teenuse pakkumist juba täiendatud personaliga, Hetkel ei ole planeeritud investeeringuid

5 nõuannet välgukiireks värbamiseks

Tänapäeva kiiresti muutuvas ärikeskkonnas on kiire värbamisvõime mitte ainult eelis, vaid vajadus. Ettevõtted, kes suudavad kiiresti täita vabad kohad õige tale
ssb.ee
Tänapäeva kiiresti muutuvas ärikeskkonnas on kiire värbamisvõime mitte ainult eelis, vaid vajadus. Ettevõtted, kes suudavad kiiresti täita vabad kohad õige talendiga, suudavad hoida hoogu, edendada innovatsiooni ja püsida konkurentidest ees. Kiiruse vajalikkuse mõistmine värbamisel Kiirus värbamisel tähendab konkurentsieelist. See võimaldab ettevõtetel reageerida turumuutustele, täita oskuste lünki ja kasutada võimalusi viivitamata. Vastupidi, aeglane värbamisprotsess võib põhjustada tootlikkuse kaotust, suurenenud kulusid ja kasutamata jäänud võimalusi. See võib kahjustada ka ettevõtte

Kuidas leida minutitega

Usaldusväärsete töötajate leidmine on ettevõtetele ja personaliosakondadele kriitiline väljakutse, eriti kui vajadus tekib ootamatult. Tänapäeva kiiretempolises
ssb.ee
Usaldusväärsete töötajate leidmine on ettevõtetele ja personaliosakondadele kriitiline väljakutse, eriti kui vajadus tekib ootamatult. Tänapäeva kiiretempolises maailmas on võime tagada usaldusväärne ja oskuslik personal hetkega mitte ainult mugavus; see on konkurentsieelis. Kiirus ja usaldusväärsus personali värbamisel on üliolulised. Ettevõtted seisavad sageli silmitsi olukordadega, kus projektid peavad kohe algama või ootamatud personalipuudujäägid tuleb täita. Traditsiooniline värbamisprotsess võib olla aeglane ja tülikas, muutes selle sobimatuks kiireloomuliste personalivajaduste jaoks.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.