Rohkema info nägemiseks:

TREAMER ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Lühiajalised tööotsad ja projektipõhised tööd. Need on uus normaalsus. Treamer on platvorm, mis viib kokku töö, mis vajab tegemist, ja töötegija, kes on valmis tööle asuma kohe praegu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Treamerisse, kus me revolutsioneerime viisi, kuidas leiate ja palkate talente. Maailmas, kus vajadused ja võimalused muutuvad välkkiirusel, toimetab Treamer veelgi kiiremini. Meie rakendus on loodud selleks, et ühendada tööandjaid globaalse hulga innukate ja oskuslike tööotsijatega minutite, mitte päevade jooksul.

Kiire värbamine otse sinu sõrmeotstes

Unusta mineviku pikk ja tüütu värbamisprotsess. Treamer on maailma kiireim digitaalne töövahendusrakendus. Vaid mõne klikiga saad postitada tööpakkumise, valida parimad kandidaadid ja palgata minutitega. Meie platvorm on loodud neile, kes hindavad oma aega ja nõuavad efektiivsust.

Usaldatud tööandjate ja töötajate poolt

Leia õige inimene vajalike oskustega oma projekti jaoks. Sirvi kinnitatud kasutajaprofiile ja kontrolli varasemate tööandjate arvustusi. Treameriga võid olla kindel oma värbamisotsustes, teades, et valikus on usaldusväärsed töötajad.

Lihtne ja otsene palkamine

Enam pole vahendajaid. Palka otse meie rakenduse kaudu. Treameri liides on loodud maksimaalse lihtsuse saavutamiseks, muutes personali ja paberimajanduse haldamise imelihtsaks. Me usume, et töötajate palkamine ja haldamine ei peaks olema täiskohaga töö.

Platvorm, mis vastab sinu vajadustele

Meie digitaalne platvorm pakub paindlikkust kõigile osapooltele, kohanedes töösuhete ja tehnoloogia areneva maastikuga. Me teeme ajutise personali leidmise, projektipõhise töö korraldamise ja töölepingute sõlmimise kiireks, inimlikuks ja lihtsaks - ilma tarbetu müra ja segaduseta.

Valmis alustama?

Liitu rahulolevate tööandjate ja motiveeritud töötajate ridadesse üle maailma. Koge Treameri erinevust juba täna ja näe, kuidas me tööd teoks teeme - kiirelt, usaldusväärselt ja lihtsalt.

Alusta siit ja muuda viisi, kuidas Treameriga palkad.

uuri lisaks!

TREAMER ESTONIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maret T.

Suurepärane kogemus! Tõhus teenindus ja kiire lahendus.

- Andres R.

Tõeliselt positiivne kogemus!

- Mart L.

Suurepärane teenus! Väga meeldiv ja professionaalne suhtlus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

5 nõuannet välgukiireks värbamiseks

Tänapäeva kiiresti muutuvas ärikeskkonnas on kiire värbamisvõime mitte ainult eelis, vaid vajadus. Ettevõtted, kes suudavad kiiresti täita vabad kohad õige talendiga, suudavad hoida hoogu, edendada innovatsiooni ja püsida konkurentidest ees. Kiiruse vajalikkuse mõistmine värbamisel Kiirus värbamisel tähendab konkurentsieelist. See võimaldab ettevõtetel reageerida turumuutustele, täita oskuste lünki ja kasutada võimalusi viivitamata. Vastupidi, aeglane värbamisprotsess võib põhjustada tootlikkuse kaotust, suurenenud kulusid ja kasutamata jäänud võimalusi. See võib kahjustada ka ettevõtte

Dropdown

kõik artiklid

Töö tulevik: paindlikkus ja kiirus

Töö kontseptsioon on läbimas sama suurt muutust nagu kunagi tööstusrevolutsioon. Tänapäeva kiiretempolises, tehnoloogiajuhitud maailmas muutub traditsiooniline
ssb.ee
Töö kontseptsioon on läbimas sama suurt muutust nagu kunagi tööstusrevolutsioon. Tänapäeva kiiretempolises, tehnoloogiajuhitud maailmas muutub traditsiooniline 9-st 5-ni tööpäev mineviku reliktiks. Töö tulevikku iseloomustavad kaks kriitilist komponenti: paindlikkus ja kiirus. Tööhõive paradigmad nihkuvad pikaajalistest, staatilistest töörollidest dünaamilisema, projektipõhise töö suunas. See nihe on vastus ärimaailma muutuvale olemusele, kus edu võtmeks on väledus ja kohanemisvõime. Gig-majandus on tõusuteel, üha enam inimesi otsib vabakutselist, lepingulist või ajutist tööd, et oma

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.