MORICEAU HOLDINGS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 447 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteerit

MORICEAU HOLDINGS OÜ hetkeolukord

Juba 447 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Moriceau Holdings OÜ on turundusagentuur kelle põhitegevuseks on potentsiaalsete klientide ligimeelitamise protsess läbi digiturunduse.

Esmane kontakt potentsiaalsete klientidega luuakse meili vahendusel, mille eesmärk on aidata klientidel korraldada müügikohtumisi oma ideaalse kliendiprofiiliga (ICP).

Ettevõtte kliendibaas kasvas 2023 aastal võrreldes eelmise majandusaastaga 128%, kokku 374 kliendini. Äritegevus jagunes kontinentidelt järgmiselt: 60% Euroopas, 32% Austraalia, Uus- Meremaa, jne ning 8% USA, Kanada ja Lõuna-Aafrika.

Seoses kasvanud kliendibaasiga on müügitulu alates 2022. aastast kahekordistunud, peegeldades tugevat turunõudluse kasvu ning head teeninduskvaliteeti.

2023 aastal tehti olulisi parendusi erinevates äritegevuse sisemistes protsessides. Sealhulgas personalijuhtimises, värbamises ja raamatupidamises, suurendades nende valdkondade tõhusust ja tulemuslikkust. Oluliselt on täiustatud nii teenuse osutamise kui ka protsesside juhtimist, mis tagab sujuvama äri toimimise ja klientide rahulolu.

Äriplaanid aastaks 2024 (cid:127) Suurendada müügitulu 70%.

(cid:127) Suurendada igakuise teenuse klientide osakaalu 34%-lt 49%-le.

(cid:127) Pöörata veelgi enam tähelepanu suurematele klientidele.

(cid:127) Viia edukalt läbi ettevõtte kaubamärgi muutmine.

(cid:127) Laiendada kliendibaasi tervikuna.

(cid:127) Optimeerida teenuse osutamiseks kasutatavaid tööriistu.

(cid:127) Täiustada veelgi äriprotsesse.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.