ACENTO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommente

ACENTO OÜ hetkeolukord

Juba 173 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023 aastal alustasime uue suunaga – planeeritavate elu- ja sündmuskeskkondade nõustamine jäätmetekke ennetamise ja liigiti kogumise põhimõtete rakendamiseks.

Jätkasime koostööd sTARTUp Day, Latitude59 konverentsidega keskkonnahoidlikkuse kontseptsiooni ja nõustasime praktilise korralduse osas.

Jätkasime tegevust Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 keskkonnahoidlikkuse koostööpartnerina. Monitoorisime Tartu 2024 avalikustamise üritust ning viisime läbi töötoa sihtasutuse meeskonnale. Lisaks tegime koolituse sihtasutuse meeskonnale rohepesu teemal.

Juhtisime Land Sound festivalil jäätmetega seotud AGF (A Greener Future sertifikaat) auditi andmekogumise tegevusi. Tulemusena on I Land

Sound esimene festival kogu Baltikumis, kes on sai rohesertifikaadi "highly commended" A Greener Futurilt (AGF), kes on üks peamisi ürituste rohesertifiseerijad Euroopas. Festivali pärjati hiljem ka kõige ringmajandavama festivali auhinnaga kõigi sertifitseeritud ürituste hulgast.

Jätkasime koostööd Eesti Laulu- ja Tantsupeo Sihtasutusega ning juhtisime keskkonnahoiutegevusi XIII noorte tantsu- ja laulupeol.

Acento liikmed olid õppejõudeks kultuurikorralduse 1. aasta tudengitele 3 EAP aines “Keskkonnahoidlik kultuurikorraldus” TÜ Viljandi

Kultuuriakadeemias.

Jagasime soovitusi Tallinn - Euroopa roheline pealinn 2023 ning Keskkonnaministeeriumi keskkonnahoidlike sündmuste kogemuste vahetamise seminaril.

Zero waste päeva puhul esinesime Eesti Pandipakendi üritusel ja rääkisime millest korraldajana alustada teekonda keskkonnahoidliku ürituse suunas ja kuidas korraldajaid toetada.

Aitasime kaasa, et avatud valitsemise partnerluse tippkohtumine, 2023 OGP Global Summit, Tallinnas toimuks keskkonnasõbralikumalt.

Koostöös TalTech - Tallinna Tehnikaülikooliga lõime juhendvideod (e-loengud) keskkonnahoidlike ürituste korraldamiseks.

Koostasime Eesti Kunstiakadeemia Transform4Europe üritusele keskkonnahoidlikud juhised ning viisime läbi projekti konsortsiumi liikmetele praktilise seminari.

Juhendmaterjalid ja koostööprojektide kirjeldused on kättesaadav meie kodulehel acento.ee .

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.