YBS INTERNATIONAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 382 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteerit

YBS INTERNATIONAL OÜ hetkeolukord

Juba 382 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Tegevuskeskkond

Ettevõte pakub tööandja esindamise teenuseid, hallates rahvusvaheliselt töötajaid palkavate ettevõtete tööandja kohustusi ilma kohaliku üksuse asutamiseta. Meie teenuste hulka kuuluvad palgaarvestuse juhtimine, maksude nõuetele vastavus, hüvitiste haldamine ja kohalike tööõigusaktide järgimise tagamine. Need tegevused on meie klientide jaoks kriitilise tähtsusega, et nad saaksid vähese riskiga ja keerukuseta globaalselt laieneda. Ettevõtte majandustulemusi mõjutavad meie koostööpartnerite arv ja rahvusvaheliselt hallatavate töötajate arv. YBS

International OÜ katab peamiselt Euroopa ja Kesk-Aasia riike.

Olulised sündmused

Majandusaasta jooksul loodi strateegilised partnerlused meie partnerite ja alltöövõtjatega meie tegevuspiirkondades, et parandada meie teadmisi nendes piirkondades ja tuua rohkem äri uute partnerite kaudu.

Finantsülevaade 2023. aastal moodustas YBS International OÜ müügitulu 9 878 677 euro, mis oli 1,33% vähem võrreldes 2022. aastaga. YBS International OÜ 2023. aastal majandustegevus lõppes 61 638 euro suuruse kasumiga.

Töötajad

Ettevõttes töötas 2023. aastal keskmiselt 10 põhikohaga töötajat ning kogu 2023. a. palgakulu oli 1 025 188 euro. Osaühingut juhtis 2023. aastal 1 juhatuse liige. 2024. aastal ainuosaniku otsusega oli juhatuse liikmeteks nimetatud veel 2 inimest. YBS International OÜ töötajate arv 2024.

aastal eeldatavasti oluliselt ei muutu.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Järgmisel majandusaastal plaanime automatiseerida oma äriprotsesse, alustada mitmeid olulisi partnerlusi ja laieneda kohalike turgudele.

Välismaal registreeritud filiaalid

YBS International OÜ-l on registreeritud tütarettevõtja Sloveenias. Välismaal registreeritud filiaalid puuduvad.

Investeeringud

Investeeringuid ei olnud ja pole ka plaanis.

Äritegevuse hooajalisus või majandustegevuse tsüklilisus

YBS International OÜ äritegevuses puudub hooajalisus või majandustegevuse tsüklilisus.

Sotsiaalsed mõjud

Töökohtade loomine:

YBS International OÜ loob töökohti, pakkudes tööhõivevõimalusi kohalikule kogukonnale. See aitab parandada elukvaliteeti ja majanduslikku stabiilsust.

Töötajate Heaolu:

Töökeskkonna turvalisus ja töötajate heaolu on olulised. Ettevõte tagab ohutud töötingimused, pakkub tervisekaitseprogramme ja toetab töötajate professionaalset arengut.

Finantsinstrumentide finantsriskide maandamise eesmärgid ja põhimõtted

YBS International OÜ peamine eesmärk finantsinstrumentide riskide juhtimisel on minimeerida potentsiaalseid negatiivseid mõjusid ettevõtte finantstulemustele. Me rakendame konservatiivset lähenemisviisi riskijuhtimisele, tagades piisava likviidsuse ja säilitades mitmekesise investeerimisportfelli, et vähendada kokkupuudet turu volatiilsusega.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumisega seonduvad riskid

YBS International OÜ puutub kokku riskidega, mis tulenevad valuutakursside ja intressimäärade kõikumisest, kuna tegutseme mitmes riigis erinevates valuutades. Nende riskide juhtimiseks tegeleme riskide maandamise tegevustega ja jälgime hoolikalt turuolukorda, kohandades vajadusel oma finantsstrateegiaid, et kaitsta end ebasoodsate liikumiste eest. Samuti on meil teenuslepingutes klientidega konkreetsed klauslid, mis kohustavad neid katma tekkinud valuutakursside erinevused.

Peamised finantssuhtarvud 2023

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.