PETROHIM INTERNATIONAL CARRIERS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 445 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

PETROHIM INTERNATIONAL CARRIERS OÜ hetkeolukord

Juba 445 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Petrohim International Carriers OÜ tegeles 2023. a jooksul peamiselt naftatoodete (akrüülvärvide vedeldaja, baasõlid, parafiin jne). Ettevõtte tähtsamad turud olid Šveits, Leedu ja Tšehhi.

Lõppenud aasta oli väga edukas, ettevõtte teenis hea kasumi, kuid pikaajalised perspektiivid on kahjuks ebaselged välispoliitilise ebastabiilsuse tõttu.

Peamised makromajansuslikud tegurid, mis mõjutavad Petrohim International Carriers OÜ tegevust, on naftasaaduste hindade ebastabiilsus, USA dollari kõikumised euro vastu, välispoliitilised riskid, mis on seotud Ukraina sõjaga ning kehtestatud sanktsioonidega Venemaa ja Valgevene vastu. Vaatamata nimetatud riskidele, ettevõtte jätkab tegevust, otsib aktiivselt uusi turuvõimalusi ning tema äritegevus jääb kasumlikuks ka 2024. aastal.

Uurimis- ja arendustegevuse projekte meil ei ole, kuna nad ei ole vajalikud ettevõtte põhitegevuseks. Petrohim

International Carriers OÜ äritegevus ei ole hooajaline ega tsükliline, tema tegevusega ei kaasne olulisi keskkonna- ja sotsiaalseid mõjusid. Ettevõtte ei kasuta finantsinstrumente valuutakursside, intressimäärade ja börsikursside riskide maandamiseks, kuna see ei ole meile vajalik. Intressimäärad on fikseeritud, dollari tugevdamine ei ohusta meie finantsstabiilsusele: ostu-müügi tehingud on lühiajalised ning dollarites nomineeritud nõuded ja kohustused on peaaegu võrdsed.

Petrohim International Carriers OÜ on jätkuvalt tegutsev ettevõtte.

Aruande lõpetamise kuupäevaks ei olnud tuvastatud korrigeerivaid ega olulisi mittekorrigeerivaid bilansipäevajärgseid sündmusi.

Petrohim International Carriers OÜ peamised finantssuhtarvud:

Näitaja Valem 2023 2022

Müügitulu kasv (%) = (Aruandeaasta müügitulu –

Müügitulu kasv eelmise aasta müügitulu) / 169,5% 82,8%

Eelmise aasta müügitulu * 100%

Puhaskasumi kasv (%) = (Aruandeaasta puhaskasum –

Puhaskasumi kasv eelmise aasta puhaskasum) / 163,6% 222,7%

Eelmise aasta puhaskasum * 100%

Puhasrentaablus =

Puhasrentaablus puhaskasum / müügitulu * 2,0% 2,0% 100%

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja (kordades) =

Lühiajaliste kohustuste kattekordaja 1,342 0,925 käibevara / lühiajalised kohustused

ROA = puhaskasum / varad

ROA 22,3% 5,5% kokku * 100%

ROE (%) = puhaskasum /

ROE 67,0% 77,2% omakapital kokku * 100%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.