NEURAL LOVE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

NEURAL LOVE OÜ hetkeolukord

Juba 145 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

2023. aasta tõi neural.love jaoks kaasa märkimisväärseid väljakutseid, kuna ettevõte seisis silmitsi tulude kasvu vähenemisega ja võitles stabiilse sissetuleku säilitamisega. See langus oli peamiselt tingitud juhatuse poolt tehtud strateegilistest otsustest, mille kohaselt otsustati käivitada uus toode littlestory.io, mis juhtis tähelepanu kõrvale meie hästi toimivatelt toodetelt, nagu video täiustamine, pildi täiustamine ja tekstist pildiks (txt2img) genereerimine.

Littlestory.io tulemused olid pettumust valmistavad ja ei vastanud meie ootustele, mis aitas kaasa aasta üldistele nõrkadele finantstulemustele.

Tunnistades vajadust oma prioriteedid ümber suunata, võtsime 2023. aasta lõpu poole ette oma tootestrateegia põhjaliku läbivaatamise.

Vastuseks nendele väljakutsetele vaatasime täielikult üle oma prioriteetide seadmise protsessid. See muutus võimaldas meil suunata oma jõupingutused ja ressursid uuesti meie põhilistele, suure jõudlusega toodetele. Keskendudes meie edukatele videoparandus-, pildiparandus- ja txt2img-vahenditele, püüame taastada kasvu ja tugevdada oma turupositsiooni.

Lisaks investeerib neural.love jätkuvalt meie txt2img-vahendite arendamisse ja täiustamisse, tagades, et jääme selles valdkonnas innovatsiooni esirinda.

Oleme kindlad, et need strateegilised kohandused võimaldavad meil lähiaastatel taastada hoogu ja saavutada püsivat kasvu.

Translated with DeepL.com (free version)

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.