Rohkema info nägemiseks:

NEURAL LOVE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 141; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NEURAL LOVE OÜ kohta arvamuslugu!"

NEURAL LOVE OÜ hetkeolukord

Juba 141 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tehisintellekti pidevalt areneval maastikul on meie ettevõte alati olnud pühendunud kohanemisele, innovatsioonile ja tehnoloogia esirinnas püsimisele. Viimasel aastal oleme edukalt keskendunud oma jõupingutused meie murrangulise teenuse Text2Image käivitamisele ja arendamisele. Oleme teinud märkimisväärseid edusamme, muutnud täielikult oma tootearendusmaastikku ja suunanud oma põhifookuse sellele transformatiivsele tehnoloogiale.

Text2Image, uuenduslik teenus, mis teisendab tekstisõnumid kvaliteetseteks piltideks, on saanud meie põhitooteks, mis on meie tegevust märkimisväärselt ümber kujundanud. Siiski tasub märkida, et sellel projektil on oma ainulaadsed keerukused, sest see nõuab keerukat segu loomulikust keeletöötlusest ja difusioonarhitektuurist. See keerukus viis meie tavapärase arendustempo aeglustumiseni, kuid meie vankumatu pühendumus tipptasemele ei ole vähenenud ja me oleme jätkuvalt pühendunud tipptasemel lahenduse loomisele.

Üks meie peamisi eesmärke sel aastal on olnud Text2Image'i kvaliteedi ja kiiruse parandamine. Meie uurimis- ja arendusmeeskond on oma kollektiivseid teadmisi ja oskusi kasutanud selle ainulaadse teenuse täpsuse, reageerimisvõime ja üldise kasutajakogemuse parandamiseks.

Nende väsimatud jõupingutused viivad kahtlemata toote valmimiseni, mis tõeliselt eristub turul.

Neural.love veebiplatvorm, meie esialgne tehisintellekti pakkumine, on endiselt meie ärimudeli põhiline osa, kuigi sel aastal oleme otsustanud veelgi enam rõhutada Text2Image'i sünteesi. See rõhuasetus toob kaasa platvormi põhiosade ümberkujundamise, et muuta see sujuvamaks ja

Text2Image'ile sobivamaks. Usume, et see muutus võimaldab meil mitte ainult olla tõhusamad, vaid ka pakkuda kasutajatele võrratut teenust.

Tulevikku vaadates on meil hea meel jagada, et plaanime sel aastal kasutusele võtta veel kaks toodet, mis kasutavad suuri keelemudeleid ja genereerivat tehisintellekti. Kuigi oleme veel arenduse algstaadiumis, lubavad need tooted tuua meie tooteportfelli uue innovatsioonilaine, mis rõhutab meie pühendumust olla tehisintellekti valdkonnas juhtpositsioonil.

Kuna me jätkame arengut ja kasvu, jääb meie pühendumus meie kasutajatele samaks. Me jätkame piiride avardamist, uuendusi ja toodete tarnimist, mis vastavad meie mitmekesise kasutajaskonna vajadustele.

Täname teid, et olete osa meie teekonnast ning teie jätkuva usalduse ja toetuse eest. Oleme põnevil selle üle, mida tulevik meile toob, ja ootame huviga, et saaksime neid uusi arenguid teiega jagada.

2022. majandusaasta müügitulu olid 223 526 eurot ja majandusaasta kasum 88 726 eurot.

NEURAL LOVE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.