RENESMEE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kulmud on näo määratlev joon, mis raamivad silmi ja aitavad kaasa üldisele näo sümmeetriale. Need võivad rõhutada teie loomulikku ilu, väljendada emotsioone ja

Kuidas leida täiuslik kulmukuju oma näokujule?

Kulmud on näo määratlev joon, mis raamivad silmi ja aitavad kaasa üldisele näo sümmeetriale. Need võivad rõhutada teie loomulikku ilu, väljendada emotsioone ja mõjutada seda, kuidas teised teid tajuvad. Õige kulmukuju võib rõhutada teie parimaid jooni ja tasakaalustada näo proportsioone.

On mitmeid kulmukujusid, nagu kaardus, lamedad, ümarad ja nurgelised. Iga kuju võib luua erineva efekti ja täiendada erinevaid näojooni. On oluline ära tunda, milline kuju sobib kõige paremini teie näoga enne muudatuste tegemist.

Oma näokuju tuvastamine

Kui teil on ovaalne nägu, siis enamik kulmukujusid sobivad teie omadustega. Sageli on kõige harmoonilisem pehme nurgeline kulmukuju, mis annab teie näole loomuliku tõste ilma liiga dramaatilisena näimata. Ümarate nägude puhul võib kulmude kõrguse loomine aidata nägu pikendada. Tavaliselt soovitatakse kõrgemat kaart, et pakkuda seda efekti ja lisada määratlust.

Pika näoga inimesed võivad saada kasu lamedamast kulmukujundusest, et muuta nägu lühemaks. Sirgem kulm koos kerge kaarega aitab saavutada seda tasakaalu. Ruudukujulise näo puhul on tugev lõualuu, nii et määratletud ja kaardus kulm võib pehmendada nurki. Paksem kulm koos õrna kaarega võib olla eriti meelitav.

Südamekujulised näod, millel on laiem otsmik ja terav lõug, näevad kõige paremini välja pehmema, ümarama kulmukujuga. See aitab tasakaalustada teravat lõuga ja lisada üldisele ilmele pehmust. Rombikujulised näod, mida iseloomustavad laiad põsesarnad ja kitsas otsmik ning lõug, võivad olla täiendatud kaardus kulmukujuga. See aitab pehmendada nurki ja tuua näole tasakaalu.

Juhised kulmude kujundamiseks

Õige mõõtmine on täiusliku kulmukuju saavutamiseks hädavajalik. Kulmu algus peaks olema joondatud nina sillaga, kaar peaks olema silma välisserva kohal ja saba peaks lõppema silma nurga ja nina serva joonega. Kvaliteetsed pintsetid, hea paar kääre, peen kulmupliiats ja spoolie-hari on kulmude kujundamiseks hädavajalikud tööriistad. Õigetesse tööriistadesse investeerimine võib protsessi muuta lihtsamaks ja täpsemaks.

Olgu tegemist kitkumise, vahatamise või niiditamisega, on oluline järgida kulmude loomulikku kuju ja teha järk-järgulisi muudatusi. Liigne kitkumine või vahatamine võib viia vähem soovitava tulemuseni.

Oma kulmukuju hoidmine

Regulaarne hooldus on teie kulmude parimas seisukorras hoidmise võti. See hõlmab trimmimist, üksikute karvade kitkumist ja võimalik, et ka kasvuseerumite kasutamist täidlasemate kulmude jaoks.

Neile, kes eelistavad mitte ise teha, võivad professionaalsed kulmude hooldusteenused tagada, et teie kulmud on täiuslikult kujundatud ja hooldatud. Teenused nagu mikroblading, niiditamine ja vahatamine võivad pakkuda pikaajalisi tulemusi.

Nipid ja trikid täiuslike kulmude jaoks

Hõredamate alade täitmine kulmupliiatsi või -pulbriga võib luua täidlasema ilme. Kulmude määratlemine peitekreemi või esiletõstjaga kulmuluu all võib nende kuju esile tuua ja muuta need märgatavamaks. Õige värvi valimine teie kulmutoodetele on hädavajalik. Värv peaks täiendama teie juuste ja nahatooni, et saavutada kõige loomulikum välimus.

Kui olete oma kulme liiga palju kitkunud, on oluline lasta neil võimalikult palju tagasi kasvada enne ümberkujundamist. Vahepeal võite kasutada meiki, et täita lünki ja luua soovitud kuju illusioon.

Soovite täiuslikku kaart või täidlasemaid kulme? Võtke ühendust RENESMEE-ga ekspertkulmude kujundamise ja iluhoolduse jaoks, mis on kohandatud teie ainulaadsetele omadustele.

BRONEERI AEG

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust eelistada suhkruepilatsiooni vahatamisele

Suhkruepilatsioon, tuntud ka kui sugaring, on iidne karvaeemaldustehnika, mis kasutab looduslikku pastat, mis on valmistatud suhkrust, veest ja sidrunimahlast.
ssb.ee
Suhkruepilatsioon, tuntud ka kui sugaring, on iidne karvaeemaldustehnika, mis kasutab looduslikku pastat, mis on valmistatud suhkrust, veest ja sidrunimahlast. See meetod on muutumas populaarseks kui õrnem, looduslikum alternatiiv traditsioonilisele vahatamisele. Kuigi mõlemad meetodid eesmärgivad karvade eemaldamist juurest, on protsess ja koostisosad oluliselt erinevad. Vahatamine sageli hõlmab sünteetilisi vaikusid ja kemikaale, samas kui suhkruepilatsioon toetub lihtsatele, köögile omastele koostisosadele. Looduslikud koostisosad Epilatsioonis kasutatav suhkrupasta on valmistatud

Kuidas geelküünte eest hoolitseda?

Geelküüned on populaarne kunstküünte tüüp, mis pakub vastupidavat ja läikivat viimistlust. Neid paigaldab professionaalne küünetehnik, kes kasutab geelipõhist l
ssb.ee
Geelküüned on populaarne kunstküünte tüüp, mis pakub vastupidavat ja läikivat viimistlust. Neid paigaldab professionaalne küünetehnik, kes kasutab geelipõhist lakki ja kõvendab seda UV- või LED-lambi all. See protsess kõvendab geeli, luues tugeva katte loomulikule küünele. Geelküüsi armastatakse nende pikaajalise läike ja kildumiskindluse tõttu. Nad võivad püsida kuni kolm nädalat ilma tuhmumise või koorimiseta, muutes need ideaalseks valikuks kiire elutempoga inimestele. Lisaks pakuvad geelküüned kaitsekihti, mis võib aidata tugevdada loomulikke küüsi. Geelküünte esmane paigaldamine

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.