HUMALAPESA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kujutage ette kohta, kus värskelt küpsetatud saiade lõhn kohtub naeru ja muusika helidega – kohta, kus iga külastus lubab uut seiklust ja võimalust vabastada om

Kas karaoke võib olla uus viis kogukonna tugevdamiseks?

Kujutage ette kohta, kus värskelt küpsetatud saiade lõhn kohtub naeru ja muusika helidega – kohta, kus iga külastus lubab uut seiklust ja võimalust vabastada oma sisemine superstaar. See on karaoke maagia meie kohvikus ja siin on viis põhjust, miks see on ülim hängimiskoht.

1. Ainulaadne meelelahutuse ja lõõgastuse kombinatsioon

Laulmisel on midagi, mis tõstab meeleolu ja toob inimesi kokku. Meie karaoke seadistus kutsub teid esile astuma ja oma häält jagama, olenemata oskuste tasemest.

Etteastete vahel lõõgastuge meie mugavates istmetes ja nautige etendust. Meie kohviku õhkkond on loodud selleks, et te tunneksite end nagu kodus, olgu te siis staar või toetav publik.

2. Sotsiaalne ühendus ja kogukonna loomine

Karaokeõhtud on sotsiaalsed magnetid, mis meelitavad ligi erinevatest eluvaldkondadest inimesi. See on ideaalne koht uute inimestega kohtumiseks ja oma sotsiaalse ringi laiendamiseks lõbusas ja kaasahaaravas keskkonnas.

Sõprade ja pere jaoks pakub karaoke mängulist viisi kestvate mälestuste loomiseks ja suhete tugevdamiseks. See on tegevus, mida kõik saavad nautida ja milles koos osaleda.

3. Mitmekesine muusikavalik kõigile

Meie karaoke raamatukogu on varustatud lauludega igast ajastust, tagades, et iga maitse ja vanuserühm leiab midagi endale. Klassikalistest vanadest lugudest kuni viimaste edetabeli tippudeni on valik teie.

Olgu teie lemmikud rock, pop, jazz või kantri, meie valikus on kõik olemas. Meie eesmärk on tagada, et iga külaline leiab laulu, mis nendega kõnetab.

4. Maitsvad käsitööna valminud küpsetised ja joogid

Mis võiks olla parem kui laulda täie hingest? Tehes seda maitsva kohvitassi ja värskelt küpsetatud maiusega käes. Meie menüü pakub mitmesuguseid käsitööna valminud kaupu, mis täiendavad suurepäraselt karaoke kogemust.

Oleme uhked kasutades ainult parimaid koostisosi, tagades, et iga amps ja lonks on sama rahuldustpakkuv kui muusika on ergutav.

5. Unustamatu kogemus, mis paneb teid tagasi tulema

Iga karaokeõhtu on võimalus luua eluaegseid mälestusi. Olgu selleks silmapaistev etteaste või lõbus duett, need on hetked, mis panevad meie külalisi tagasi tulema.

Valmis laulma kõrgeid noote samal ajal nautides suurepäraseid küpsetisi? Võtke ühendust HUMALAPESA OÜ-ga juba täna ja muutke meie kohvik oma uueks lemmik karaoke sihtkohaks!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

HUMALAPESA OÜ tegevusaruanne 2023

Humalapesa OÜ asutati 05.10.2020. Juhatuse võrdsed liikmed on Tiina Humal ja Danel Humal. Osakapitali suurus on 2500eur. Humalapseda  OÜ tegeleb toitlustamisega
ssb.ee
Humalapesa OÜ asutati 05.10.2020. Juhatuse võrdsed liikmed on Tiina Humal ja Danel Humal. Osakapitali suurus on 2500eur. Humalapseda OÜ tegeleb toitlustamisega. Loodud on hubane kohvik Risti-Virtsu mnt ääres olevas vanas kauplusehoones, mis on ümber ehitatud kohvikuks. 2021 aasta aprilli kuust alates tegutseb kohvik aktiivselt ja on avatud iga päev. Kohvikusse on soetatud külmvitriin koogi- ja tordivaliku pakkumiseks, ahi kus küpsetada igal hommikul värsked saiakesed ja kohvimasin mis suudab pakkuda head kohvi ja kakaod igale maitsele. Kohvikus pakutakse päevapraade kohalikele tööinimestele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.