Rohkema info nägemiseks:

HUMALAPESA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1678; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 3+ "Kirjuta HUMALAPESA OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Humalapesa OÜ missiooniks on pakkuda hubast pelgupaika kohvisõpradele ja karaoke armastajatele, pakkudes värskelt küpsetatud hõrgutisi ja elavat õhkkonda. Meie eesmärk on luua koht, kus iga külastus lubab uut seiklust ja võimalust vabastada oma sisemine superstaar.

Humalapesa OÜ on sündinud soovist ühendada kohvi ja muusika armastajad ühtseks kogukonnaks. Alates hetkest, kui astud meie uste vahelt sisse, ei ole sa lihtsalt klient; sa oled osa perekonnast, mis hindab elu peenemaid asju. Meie kohvikus usume, et iga lonks kohvi ja iga noot muusikat peaksid aitama kaasa unustamatule elamusele.

Meie valik küpsetisi on valmistatud suurima hoole ja armastusega. Iga amps on tunnistus meie pühendumusest kvaliteedile ja maitsele. Kasutame ainult parimaid koostisosi, tagades, et iga suutäis pakub nii lohutust kui ka ergutust. Meie kohvikus leidub midagi igaühele, olgu see magus amps või soolane suupiste. Lisaks meie käsitööna valmistatud küpsetistele pakume ka mitmesuguseid jooke, mille hulgas on esindatud nii klassikalised kohvijoogid kui ka unikaalsed maitsekombinatsioonid.

Kui päev annab teed õhtule, muutub meie kohvik elavaks karaoke keskuseks. Siin tulevad sõbrad ja võõrad kokku, et jagada muusika rõõmu ja nautida üksteise seltskonda. Meie lava on avatud kõigile, olenemata sellest, kas oled kogenud esineja või esmakordne laulja. Meie karaoke seadistus kutsub esile astuma ja oma häält jagama, luues mälestusi, mis jäävad kauaks meelde.

Humalapesa OÜ südames usume, et muusika ja maitsed käivad käsikäes. Meie õhkkond on loodud selleks, et tunneksid end koduselt ja mugavalt, olgu sa siis staar või toetav publik. Meie eesmärk on pakkuda kogemust, mis paneb sind alati tagasi tulema, olgu selleks meie maitsvad küpsetised või unustamatu karaokeõhtu.

Oleme rohkem kui lihtsalt kohvik; oleme sihtkoht neile, kes hindavad suurepärast kohvi, maitsvaid küpsetisi ja karaoke põnevust. Liitu meiega ja avasta, kuidas iga külastus on võimalus luua uusi mälestusi, nautida suurepäraseid maiustusi ja lasta oma häälel kõlada. Humalapesa OÜ on koht, kus iga lonks ja iga noot aitab kaasa unustamatule elamusele.

Kontakt

HUMALAPESA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari K.

Suurepärane koht kohvi nautimiseks ja sõpradega laulmiseks. Alati rõõm tagasi tulla.

- Kaur P.

Ideaalne koht lõõgastumiseks ja lõbutsemiseks. Kohv ja karaoke on täiuslik kooslus.

- Liisbet T.

Õdus atmosfäär ja sõbralik teenindus. Karaokeõhtud on alati meeldejäävad.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

HUMALAPESA OÜ tegevusaruanne 2023

Humalapesa OÜ asutati 05.10.2020. Juhatuse võrdsed liikmed on Tiina Humal ja Danel Humal. Osakapitali suurus on 2500eur. Humalapseda OÜ tegeleb toitlustamisega. Loodud on hubane kohvik Risti-Virtsu mnt ääres olevas vanas kauplusehoones, mis on ümber ehitatud kohvikuks. 2021 aasta aprilli kuust alates tegutseb kohvik aktiivselt ja on avatud iga päev. Kohvikusse on soetatud külmvitriin koogi- ja tordivaliku pakkumiseks, ahi kus küpsetada igal hommikul värsked saiakesed ja kohvimasin mis suudab pakkuda head kohvi ja kakaod igale maitsele. Kohvikus pakutakse päevapraade kohalikele tööinimestele

Dropdown

kõik artiklid

Kas karaoke võib olla uus viis kogukonna tugevdamiseks?

Kujutage ette kohta, kus värskelt küpsetatud saiade lõhn kohtub naeru ja muusika helidega – kohta, kus iga külastus lubab uut seiklust ja võimalust vabastada om
ssb.ee
Kujutage ette kohta, kus värskelt küpsetatud saiade lõhn kohtub naeru ja muusika helidega – kohta, kus iga külastus lubab uut seiklust ja võimalust vabastada oma sisemine superstaar. See on karaoke maagia meie kohvikus ja siin on viis põhjust, miks see on ülim hängimiskoht. 1. Ainulaadne meelelahutuse ja lõõgastuse kombinatsioon Laulmisel on midagi, mis tõstab meeleolu ja toob inimesi kokku. Meie karaoke seadistus kutsub teid esile astuma ja oma häält jagama, olenemata oskuste tasemest. Etteastete vahel lõõgastuge meie mugavates istmetes ja nautige etendust. Meie kohviku õhkkond on loodud

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.