KONNECTZIT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 90 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritu

KONNECTZIT OÜ hetkeolukord

Juba 90 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Kokkuvõte: 2023. aastal koges KonnectzIT märkimisväärset kasvu ja saavutas mitmeid võtmetähtsusega verstapostid, mis seavad meid edasiseks eduks ka tulevikus. Meie keskendunud erakordsete toodete/teenuste pakkumisele aastaringselt, innovatsiooni edendamine ja klientide rahulolu suurendamine.

Peamised saavutused: l Kasutajate kasv: meil on hea meel teatada, et meie kasutajate tugevus on peaaegu saavutatud 10 000 ajendiks toodete turuletoomist turgudel.

l Toote/teenuse täiustused: jätkasime uuendusi ja täiustamist meie pakkumisi, luues mitmeid uusi funktsioone ja rakenduste integratsioone enam kui 900 rakenduses.

Peamised verstapostid: l 9000+ varast adapterit l 900+ rakenduse integreerimist mitme funktsiooniga tarnitud klientide poolt.

l 50 000+ aktiivseid töövooge

Tuleviku plaanid:

Tulevikku vaadates oleme jätkuvalt pühendunud 1000+ rakenduse integreerimisele kasutajate arvu ja tulude märkimisväärse kasvuga.

Meie prioriteetide hulka kuuluvad: l Jätkuv innovatsioon: investeerime teadus- ja arendustegevusse tuua turule uuenduslikke lahendusi ja olla valdkonna trendidest ees.

l Turu laienemine: meie kohaloleku laiendamine Põhja-Ameerikas ja Euroopa riikides ja uute kasvuvõimaluste uurimisel.

l Kliendikeskne lähenemine: keskendume jätkuvalt kohaletoimetamisele erakordne väärtus meie klientidele läbi võrratu tooted/teenused ja suurepärane klienditeenindus.

Kokkuvõttes oli 2023. aasta jaoks märkimisväärsete saavutuste ja verstapostide aasta KonnectzIT ja oleme põnevil ees ootavate võimaluste üle.

Täname oma kliente, töötajaid ja partnereid nende jätkuvate toetuste ja koostöö eest!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.