TARTU ELURINGIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1387 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteerit

TARTU ELURINGIKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 1387 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2023

2023. aasta oli Tartu Eluringikeskus OÜ jaoks esimene täismahus tegutsemisaasta. Ööpäevaringse üldhooldus- ja õendusteenuse pakkumisega alustasime 2022. a novembris. Organisatsioon põhineb kristlikel väärtustel ja on ellu kutsutud Eesti Evangeeliumi Kristlaste ja Baptistide koguduste Liidu poolt.

Eluringikeskuse visioon on olla ligimesearmastusest juhinduv, elanikule orienteeritud, kaasaegset keskkonda pakkuv ja põlvkondi ühendav hooldusteenuse pakkuja Eestis.

Meie missioon on toetada eakate soovi elada täisväärtuslikku elu lähtudes terviklikult inimese ihu, hinge ja vaimu vajadustest. Meie moto „Päevadele elu juurde“ väljendab keskuse põhimõtet muuta iga Eluringikeskuses elatud päev tähenduslikuks. Koostöötegevused hoones asuva lasteaiaga, aga ka piirkonna koguduste, huvikoolide, lähedaste ja vabatahtlikega süvendavad põlvkondade vahelisi suhteid ja edendavad kogukonna tööd.

Eluringikeskuse hoone 1- ja 2-kohalistes tubades on kokku 138 üldhooldusteenuse kohta. Loodud on võimekus dementsussündroomiga eakatele teenusepakkumiseks. Lisaks on meil 12 pansionikohta neile, kes küll oma igapäevatoimetustega toime tulevad, ent vajavad eakate vajadustele kohandatud keskkonda, teenuseid ja tegevusi. Käivitatud on lühiajaline üldhooldusteenus viibimisajaga 7-30 päeva. 2023. a augustis täitusid kõik üldhooldusteenuse kohad.

Pansionaat täitus elanikega 2023. aasta lõpuks.

Lähtume hooldustegevuses CARe ehk isikliku taastumise ja rehabilitasiooni metoodika põhimõtetest, mille elluviijateks on sisekoolitustel väljaoõppe saanud töötajad. Pakume elanikele võimalust osaleda individuaal- ja ühistegevustes, mida korraldavad füsioterapeut ja huvijuhid.

Hingehoiu ja vaimuliku tööd viib läbi hingehoidja-kaplan. Osutatava õendusteenusega tagame elanike järjepideva tervisemonitooringu ja kvaliteetse õiendusabi. Õendusteenust pakub Tervisekassa rahastuse toel ettevõte I-Reltik OÜ.

2023. aasta käive on 2 059 030 eurot (2022: 107 492), kahjum -358 007 (2022: -149 465) eurot.

2023. aastal oli ettevõtte jätkuvalt kahjumis. Netovara on väiksem kui näe ette Äriseadustiku §176. Majanudsaasta jooksul komplekteeriti kõik toad lõplikult ning leiti aasta lõpuks kõikidele kohtadele elanikud. 2024. aasta eesmärgiks on olla stabiilselt kasumis, et katta Äriseadustikust tulenev netovara nõue.

2023. aasta lõpus töötas Eluringikeskuses täis- ja osakoormusega 62 töötajat.

Ettevõte on jätkuvalt tegutsev.

Peamised finantssuhtarvud 2023 2022

Ärirentaablus % -16,13 -137,34

Lühiajaliste võlgnevuste 0,04 0,13 kattekordaja

Võlakordaja 1,99 1,37

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

Ärirentaablus = ärikasum/müügitulu*100

Lühiajalised võlgnevuste kattekordaja = käibevarad / lühiajalised kohustused

Võlakordaja = koguvõlgnevus / koguvara

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.