Rohkema info nägemiseks:

TARTU ELURINGIKESKUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1195; jälgijaid - 0. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TARTU ELURINGIKESKUS OÜ kohta arvamuslugu!"

TARTU ELURINGIKESKUS OÜ hetkeolukord

Juba 1195 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tartu Eluringikeskus OÜ on 2022. a novembris üldhooldusteenuse pakkumisega alustanud eakate kodu Tartus. Organisatsioon põhineb kristlikel väärtustel ja on ellu kutsutud Eesti Evangeelsete Kristlaste ja Baptistide koguduste Liidu poolt.

Eluringikeskuse visiooniks on olla ligimesearmastusest juhinduv, elanikule orienteeritud, kaasaegset keskkonda pakkuv ja põlvkondi ühendav hooldusteenuse pakkuja Eestis.

Meie missiooniks on toetada eakate soovi elada täisväärtuslikku elu lähtudes terviklikult inimese ihu, hinge ja vaimu vajadustest.

Hooldustegevuse tulemuseks on inimese isikliku taastumise ja heaolu tugevdamine ning võimalike puudujääkide kompenseerimine.

Koostöötegevused hoones asuva lasteaiaga, aga ka piirkonna koguduste, huvikoolide ja vabatahtlikega süvendavad põlvkondade vahelisi suhteid ja edendavad kogukonna tööd.

Pakume väljaspool kodu osutatavat ööpäevaringset üldhooldusteenust ja õendusteenust. Eluringikeskuse hoone 1- ja 2-kohalistes tubades on kokku 136 üldhooldusteenuse kohta, lisaks 14 minikorterit iseseisvalt toimetulevatele eakatele. Lähtume hooldustegevuses ka CARe ehk isikliku taastumise ja rehabilitasiooni metoodika põhimõtetest, mille elluviijateks on sisekoolitustel väljaõppe saanud töötajad. Pakume elanikele võimalust osaleda ühistegevustes, mida korraldavad füsioterapeut, tegevusjuhendajad ja hingehoidjad nii individuaalselt kui ka rühmas.

Osutatava õendusteenusega tagame elanike terviseseire ja kvalifitseeritud abi.

2022 majandusaastal asus Eluringikeskusesse tööle 35 töötajat ja elama 43 eakat.

Järgmisel majandusaastal jätkame samade teenuste osutamisega. Üheks eesmärgiks on avada 28-kohaline osakond dementsussündroomiga inimesele. Täituvuse ja käibe kasvu tõstmiseks intensiivistame turundus- ja müügitegevust Eesti siseturul.

2022 majandusaasta lõppes ettevõtte jaoks kahjumiga ja seetõttu on ettevõttel netovara vähem kui Äriseadustiku §176 ette näeb. Ettevõtte juhtkond on teadlik tekkinud situatsioonist ja on orienteeritud ettevõtte näitajate parandamisele. Arvestades olukorda, et 2022. aasta kulus kogu projekti käivitamisele, siis 2023. aasta eesmärgiks on saavutada majandusnäitajate osas stabiilsus vastavalt äriplaanis seatud eesmärkidele.

TARTU ELURINGIKESKUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.