CLEANSTEP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 426 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommente

CLEANSTEP OÜ hetkeolukord

Juba 426 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Kolmandal tegutsemisaastal keskendusime järjepidevale teenuse turundamisele ja tutvustamisele läbi seni tõhusaks osutunud kanalite, nagu koostööpartnerid ja toimivad online-turunduskanalid. Oleme jätkanud oma hooajalisuse planeerimist, mille käigus oleme optimeerinud tegevusi ja kulusid, eriti hooajavälisel perioodil, tagamaks jätkusuutliku majandamise. Täiustasime jätkuvalt puhastustehnikaid ja -protsesse, et pakkuda klientidele kõrgemat kvaliteeti ja paremat kasutajakogemust.

2024 aastal plaanime oma teenuse tutvustamist laiendada veelgi, kaasates oma turundustegevusse sotsiaalmeedia suunamudijaid, kelle kaudu jõuame laiema sihtrühmani. Lisaks sellele on meie eesmärgiks tõsta teenuse teadlikkust ja luua uusi tarbimisharjumusi, võrreldes neid hooajarõivaste keemilise puhastusega. Usume, et selge ja hariv kommunikatsioon aitab inimestel mõista teenuse vajalikkust ja väärtust igapäevaelus.

Otsime aktiivselt ka uusi koostööpartnereid, kes oleksid huvitatud meie teenuse edasimüügist nii Eestis kui ka lähivälismaal. Selliste partnerite kaasamine aitab meil laieneda ja avardada oma kliendibaasi, muutes teenuse kättesaadavamaks erinevates regioonides.

Majandusaasta müügitulu ulatus 63,2 tuhande euroni (2023. aastal 58,3 tuhat eurot), mis näitab stabiilset kasvu ja kinnitab, et turu huvi meie teenuse vastu on suurenenud. Meie eesmärk on seda trendi hoida ja kasvatada läbi uute turundusstrateegiate ja partnerlussuhete.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.