SOFA EXPERT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
SOFA EXPERT OÜ eesmärk on luua kõrgekvaliteediline pehme mööbel, mis täidab teie kodu mugavuse ja stiili vajadused. Meie missiooniks on pakkuda eritellimusel va

Ettevõtte lugu

SOFA EXPERT OÜ eesmärk on luua kõrgekvaliteediline pehme mööbel, mis täidab teie kodu mugavuse ja stiili vajadused. Meie missiooniks on pakkuda eritellimusel valmistatud mööblit, mis on kohandatud teie isiklikele soovidele ja vajadustele.

Meie ettevõte, SOFA EXPERT OÜ, asub Tallinnas ja on spetsialiseerunud pehme mööbli valmistamisele, remontimisele ja restaureerimisele. Oleme pühendunud oma klientide rahulolule, pakkudes neile personaalset lähenemist ja kõrgetasemelist teenust. Meie meeskond koosneb kogenud käsitöölistest ja disaineritest, kes jagavad kirge kvaliteetse mööbli valmistamise ja taastamise vastu. Iga meie valmistatud ese on unikaalne, peegeldades teie isiklikku stiili ja meie oskuste kõrgust.

Pehme mööbli valmistamine tellimisel on meie peamine teenus. Meie eesmärk on luua mööbel, mis mitte ainult ei vasta teie visioonile, vaid ületab teie ootusi. Alates esialgsest kontseptsioonist kuni lõpliku valmimiseni, töötame tihedas koostöös teiega, et tagada iga detaili täpsus ja kvaliteet. Meie eritellimusmööbel on ideaalne lahendus igasuguste eluruumide jaoks, olgu need siis elutoad, magamistoad või muud ruumid.

Samuti pakume laiaulatuslikke remonditeenuseid, mille kaudu taastame teie mööbli esteetilised omadused ja funktsionaalsuse. Olgu tegemist kulunud diivani, katkise tooli või muu mööbliesemega, meie remonditeenused aitavad teil päästa teie väärtuslikud mööbliesemed ja pikendada nende eluiga. Meie remondimeetodid on hoolikalt välja töötatud, et tagada teie mööbli taastamine parimal võimalikul viisil.

Restaureerimise valdkonnas pakume põhjalikku lähenemist, et anda teie vanadele ja väärikatele mööbliesemetele uus elu. Erinevalt osalisest renoveerimisest keskendume kogu mööbli konstruktsioonielementide taastamisele, et säilitada ja tugevdada originaali kvaliteeti. Meie restaureerimisteenus on ideaalne lahendus ajaloolistele ja sentimentaalsetele esemetele, mis vajavad professionaalset hoolt ja taastamist.

SOFA EXPERT OÜ on teie usaldusväärne partner, kui soovite kvaliteetset pehme mööbli lahendust või vajate professionaalset remonti ja restaureerimist. Meie pühendumus kvaliteedile ja klienditeenindusele tagab, et teie mööbel teenib teid aastaid ja jääb alati teie kodu uhkuseks.

kodulehele

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kohandatud pehme mööbli meisterlikkus

Sofa Expert OÜ on Tallinnas asuv ettevõte, mis spetsialiseerub eritellimusel valmistatud pehme mööbli tootmisele. Meie eesmärk on luua kvaliteetset ja esteetili
ssb.ee
Sofa Expert OÜ on Tallinnas asuv ettevõte, mis spetsialiseerub eritellimusel valmistatud pehme mööbli tootmisele. Meie eesmärk on luua kvaliteetset ja esteetiliselt meeldivat mööblit, mis vastab täpselt teie vajadustele ja soovidele. Meie meeskond on pühendunud sellele, et pakkuda klientidele isikupärastatud lahendusi, mis lisavad igasse kodusse stiili ja mugavust. Pakume eritellimusel pehme mööbli valmistamist, kus iga projekt on kohandatud vastavalt teie unistustele ja nõudmistele. Olgu tegemist diivani, voodi või tugitooliga, meie disainerid ja käsitöölised töötavad koos teiega, et luua

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.