ARTELOGIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduv

ARTELOGIC OÜ hetkeolukord

Juba 142 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2023

Artelogic OÜ asutati 28.12.2020.a. ja järgmisel aastal alustati majandustegevust.

Artelogic on rahvusvaheline tarkvaraarendusettevõte, mille arenduskeskused ja enamik meie personalist asuvad Ukrainas ja EL´is. Hetkel on meil rohkem kui 70 programmeerijad, kellest enamik asub üle kogu Ukraina ja Euroopa Liidu (mõned meie Ukraina töövõtjad olid sunnitud riigi hiljutiste sündmuste tõttu ümber kolima).

Me pakume mitmesuguseid tehnoloogiaga seonduvaid teenuseid, nagu nätieks tarkvaratoodete täielikku arendust, juhitud sithotstarbeliste arendusmeeskondade loomist ning nõustamisteenuseid ärianalüüsi, disaini ja projektijuhtimise valdkonnas jne. Vaatamata teenuste laiale valikule, tuleb hetkel enamik meie tuludest allhanketeenustest (otsast-otsani tootearendus) ja alltöövõtuteenustest (spetsiaaliseeritud meeskonnad). Meil on klientuur kogu maailmas (USA, Kanada, Iisrael ja Ühendkuningriik), kuid enamik klkiente asub EL´is, eriti Saksamaal.

Meie firma tegutsemisaastate vältel oleme saanud hulgaliselt autasusid ning tunnustusi, sealhulgas oleme mitu korda tunnustatud kui Top

Software Development Company vastavalt Clutch ja The Manifest; üks neljast Laraveli sertifitseeritud ettevõttest Ukrainas; 2022. aastal, vaatamata sõjale, sai meie enda toode Snaplore prestiižse Vega Digital Award konkursi võitjaks ning palju muid tunnustusi.

Meid suunavad kolm lihtsat ettevõtte väärtust:

Kliendi edu. Me seame oma klientide eesmärgid ja nõuded esikohale ning kohandame kõik oma lähenemisviisid selliselt, et need aitaksid kaasa eelkõige nende edule.

Läbipaistvus. Usume, et pole midagi tähtsamat usaldussuhete jaoks kui ausus ja läbipaistvus, olenemata asjaoludest.

Lugupidamine. Töötades ambitsioonikate projektide kallal keerulises ja mõnikord ka pingelises keskkonnas, austus on see, mis juhib seda, kuidas me üksteis alati kohtleme.

2024. aastal plaanime samuti oma äritegevust geograafiliselt mitmekesistada, palgata rohkem töövõtjaid väljaspool Ukrainat, avada arenduskeskuse EL´is. Samuti plaanime investeerida rohkem oma tootearendustegevusse, et vähendada ka meie tulude sõltuvust kliendiprojektidest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.