CHARTER SAILING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommente

CHARTER SAILING OÜ hetkeolukord

Juba 116 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Charter Sailing OÜ tegevusvaldkondadeks lisavarustuse tootmine, komponentide import ja edasimüük veesõidukitele ning purjejahi lühirendi teenus.

Charter Sailing OÜ valmistab kaubamärgi "Freya Frames" all paadikatteid (sõidukatted, seisukatted, talvekatted, tendid, telgid) ja erinevat lisavarustust (sprayhoodid, biminid, roostevabad raamid) purjejahtidele ning mootorpaatidele.

2023 aastal lisandus tootmisele mitmeid tegevusalasid. Charter Sailing OÜ sõlmis koostöölepingu Gemini Marine Products'iga USA's ning on alates 2023 aastast Gemini maaletooja, distribuutor ja esindaja Euroopa Liidus. Gemini komponentide baasil on Charter Sailing arendanud oma tooteid (erinevad kinnitusraamid veesõidukitele) ning ettevõte jätkab nende toodete müüki freyaframes.eu veebipoes. 2023 aastal lisandus veebipoele kliente mitmel pool Euroopas - Hollandis, Saksamaal, Poolas ja Itaalias. Sellel tegevussuunal näeb ettevõte suurt kasvupotensiaali.

2023 aastal täiendas ettevõte oluliselt oma kaubavalikut veebipoes ning müüb nüüd kõiki komponente ka nendele, kes eelistavad oma lahendusi ise valmistada.

2023 aasta lõpus sõlmis Charter Sailing OÜ mitmeid kokkuleppeid Amsterdami METS 2023 messil ning alates 2024 algusest on kaubavalikus uued tooted nagu Comfort Seat mobiilsed istmed (eksklusiivleping Eesti turul), Nautinox roostevabad raamid, TurboSwing ning Monster Tower alumiinium ja roostevabad raamid mootorpaatidele. Nende tutvustamist Eesti turul ning edasimüüki planeerib ettevõte aastal 2024.

Jahi lühirenditeenuse pakkumist jätkab ettevõte 2022 hooaja alguses renditud purjejahil "Josephine".

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.