CODIUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

CODIUM OÜ hetkeolukord

Juba 102 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ülevaade Ettevõtte Tegevusest

Ettevõtte Tegevus ja Projekti Lõpetamine 2023. aasta märtsis lõpetas Codiumi meeskond pikaajalise projekti, mis kestis kokku 12 kuud. See projekt tähistas meie viimast suuremahulist

IT konsultatsiooni tööd, kuna pärast selle lõpetamist otsustasime järgmisi projekte mitte vastu võtta. IT konsultatsioonide turuolukord on viimase aasta jooksul oluliselt muutunud. Suuremad teenusepakkujad on oma hindu nii palju langetanud, et meie jaoks ei olnud jätkamine majanduslikult mõistlik.

Üleminek Tarkvara Litsentsimisele 2023. aasta teisel poolel keskendusime oma toodete ideede arendamisele, et pakkuda tarkvara litsentsina, mitte arendusteenusena. See strateegiline muutus võimaldab meil säilitada kontrolli tarkvara kvaliteedi üle, mida praeguses rahalises olukorras on konsultatsiooniprojektide raames keeruline tagada. Konsultatsioonitööde puhul soovitakse sageli samu funktsionaalsusi väiksema eelarvega, mis seab piirangud arenduse kvaliteedile ja meie meeskonna töörahulolule.

Olulisemad Sündmused ja Tulevikuplaanid (cid:127) Projekti Lõpetamine: Märtsis lõpetatud projekt oli viimane meie konsultatsiooniprojektide seerias, mis tähistas olulist verstaposti ettevõtte ajaloos.

(cid:127) Strateegiline Suunamuutus: Teisel poolaastal keskendusime oma toodete arendamisele, eesmärgiga müüa tarkvara litsentsina. See annab meile suurema kontrolli kvaliteedi üle ja võimaldab pakkuda klientidele paremaid lahendusi.

Finantsiline Ülevaade ja Riskide Haldamine

Praeguses majanduslikus olukorras on IT konsultatsioonide turg olnud keeruline ja väljakutseid pakkuv. Suuremad pakkujad on hinnad alla toonud, mis on tekitanud raskusi väiksematele ettevõtetele nagu Codium. Meie otsus keskenduda tarkvara litsentsimisele on strateegiline samm, et vähendada finantsriske ja suurendada ettevõtte jätkusuutlikkust.

Tulevikuplaanid (cid:127) Toodete Arendamine: Jätkame oma tooteideede arendamist ja turule toomist, et pakkuda klientidele kvaliteetset tarkvara litsentsina.

(cid:127) Kvaliteedi Tagamine: Keskendume tarkvara kvaliteedi säilitamisele ja parandamisele, et pakkuda klientidele usaldusväärseid ja tõhusaid lahendusi.

Codiumi meeskond on pühendunud kvaliteetsete tarkvaralahenduste pakkumisele ja ootame põnevusega, milliseid uusi võimalusi toote litsentsimise strateegia meile tulevikus toob.

Kokkuvõte 2023. aasta oli Codiumi jaoks muutusterohke aasta. Pärast pikaajalise projekti lõpetamist märtsis ja IT konsultatsiooniturul toimunud muudatuste analüüsi otsustasime suunata oma fookuse tarkvara litsentsimisele. See strateegiline suunamuutus võimaldab meil paremini hallata kvaliteeti ja kohaneda turu nõudmistega. Oleme optimistlikud tuleviku osas ja pühendunud oma eesmärkide saavutamisele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.