ORU PUKSIIR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Auto kinnijäämine võib olla äärmiselt tüütu ja stressirohke olukord, kuid enne puksiiri kutsumist on mitmeid abinõusid, mida saate proovida, et pääseda keerulis

Abinõud, mida saad teha enne puksiiri kutsumist, kui auto on kinni jäänud?

Auto kinnijäämine võib olla äärmiselt tüütu ja stressirohke olukord, kuid enne puksiiri kutsumist on mitmeid abinõusid, mida saate proovida, et pääseda keerulisest olukorrast välja. Järgnevad nõuanded võivad aidata teil hoida raha kokku ja vältida ebavajalikku ootamist teeservel.

Ohutus ennekõike- enne kõike muud peate tagama oma ja teiste liiklejate ohutuse. Kui olete teel ja auto jätab teid hätta, liigutage see võimalusel ohutusse kohta, eemal liiklusvoodist. Kasutage hädavilkurit ja asetage ohukolmnurk teele, et hoiatada teisi juhte.

Proovige käivitusabi- kui teie auto ei käivitu, võib põhjus olla tühjenenud aku. Proovige saada käivitusabi sõbraliku mööduja või kaaskodaniku abiga, kellel võib olla käivituskaablid või käivitusabi seade.

Kontrollige rehve- kui auto on kinni lumehanges või mudas, kontrollige, kas rehvid on korras ja õiges seisukorras. Kui rehvid on liiga libedad või lamedad, võib teie auto jääda kergesti kinni. Proovige rehvid õhust tühjaks lasta veidi ja proovige uuesti. Samuti võite panna libisemist takistavad materjalid (nagu liiv, kruus või liivapaber) rataste alla, et saada lisahaaret.

Kasutage veojõukontrolli süsteemi- kui teie autol on veojõukontrolli süsteem, aktiveerige see. See süsteem aitab vältida rataste läbilibisemist ja võib aidata teil libedatel teedel paremini liikuda.

Ärge spinnige rattaid- vältige rattaid liigset spinnimist, kuna see võib kahjustada rehve ja süvendada kinnijäämise olukorda. Parem on rattad pöörata aeglaselt ja sujuvalt.

Kasutage käru- või puksiirkonksu- kui teil on puksiir- või kärukonks, saate proovida teist sõidukit, et üritada teid kinni jäänud autot veidi eemale tõmmata. Olge äärmiselt ettevaatlik ja vältige järsemaid tõmbeid, et vältida kahjustusi.

Kutsuge abi- kui olete proovinud eespool loetletud abinõusid, kuid auto on ikka veel kinni, on aeg kaaluda puksiiri kutsumist. Olge valmis kirjeldama oma täpset asukohta ja olukorda, et puksiir saaks teid kiiresti leida ja aidata.

Oluline on meeles pidada, et te ei pea alati kutsuma puksiiri esimese asjana, kui auto kinni jääb. Mõnikord saate lihtsate abinõude abil olukorra lahendada ja jätkata oma teekonda. Kuid ohutus peaks alati olema esmatähtis, ja kui olete ebakindel või kui olukord halveneb, ärge kartke professionaalset abi paluda. Puksiirifirmad on valmis teid igasugustes teehädades aitama.

Võtke meiega ühendust ja ORU PUKSIIR tuleb sulle appi!

orupuksiir@gmail.com
+372 5896 1728

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas toimub avariiliste autode vedu?

Avariiliste autode vedu on oluline teenus, mis võimaldab kahjustatud sõidukitel jõuda remonditöökotta või muusse sihtkohta pärast liiklusõnnetust. See protsess
ssb.ee
Avariiliste autode vedu on oluline teenus, mis võimaldab kahjustatud sõidukitel jõuda remonditöökotta või muusse sihtkohta pärast liiklusõnnetust. See protsess võib toimuda mitmel erineval viisil, sõltuvalt sellest, milline on auto seisukord ja milline on vedaja eelistatud meetod. Allpool vaatleme mõningaid levinumaid viise, kuidas avariilisi autosid veetakse. Haagissuvila või käru abil vedamine: See meetod hõlmab avariilise auto vedamist spetsiaalse haagissuvila või käru abil. Haagissuvilad ja käru on varustatud spetsiaalsete tõste- ja kinnitussüsteemidega, mis võimaldavad avariilist

Kas puksiirauto transpordivad ainult sõiduautosid?

Puksiirautod on sageli seotud sõiduautode vedamisega, eriti juhul, kui auto omanikud on hätta sattunud liiklusõnnetuse, rikke või muude teehädadega. Kuid kas pu
ssb.ee
Puksiirautod on sageli seotud sõiduautode vedamisega, eriti juhul, kui auto omanikud on hätta sattunud liiklusõnnetuse, rikke või muude teehädadega. Kuid kas puksiirautod transportivad ainult sõiduautosid? Selles artiklis uurime, millist tüüpi sõidukeid puksiirid transportida saavad ja millistes olukordades neid vajatakse. Sõiduautod on kindlasti puksiiride kõige tavalisem vedu. Sõltumata sellest, kas tegemist on väikese linnasõiduautoga või suurema luksusautoga, võib iga auto sattuda teel erinevatesse raskustesse. Olgu selleks siis mehaanilised rikked, tühjenenud aku või liiklusõnnetused,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.