RATASTEL METALLITÖÖD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 123 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommente

RATASTEL METALLITÖÖD OÜ hetkeolukord

Juba 123 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Ratastel Metallitööd OÜ tegevusala on eraklientide ning väikeetevõtete teenindamine erinevate metalli-ja remonditöödel.

Ettevõtte alustamist toetas ka Eesti Töötukassa sihtfinantseeringuga, mis kasutati sihtotstarbeliselt ja Töötukassa tagasinõudeid ei esitanud ja jäi rahule firma tööga.

2023 oli suhteliselt raske kuna majanduslangusest tingituna oli tellimusi vähem. Seoses sellega ei olnud võimalik enam palgatööjõudu kasutada. Ettevõttes palgalisi töötajaid 2023 aastal ei olnud.

2023 aasta lõpetas OÜ väikese kahjumiga. 2024 aastaks plaanides on oma töökoja rajamine ja rohkema reklaami näol leida juurde ka uusi kliente.

Kasumit ei jagata.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.