HEPSOR LATVIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 418 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga komment

HEPSOR LATVIA OÜ hetkeolukord

Juba 418 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Hepsor Latvia OÜ on 2021. aasta märtsis asutatud kinnisvaraarenduseettevõtte Hepsor AS kontserni Läti arendusprojektide finantseerimisega tegelev ettevõte. Hepsor AS-ile kuulub 80% ettevõttest. Hepsor Latvia OÜ ei esita konsolideeritud aruannet. Ettevõte ja tema tütarettevõtted konsolideeritakse Hepsor AS kontserni.

2023.aasta oli Hepsor AS kontserni Läti tütarettevõtetele edukas. Müüdi rekordarv kodusid, peamiselt kahes arendusprojektis: Hepsor Marupe SIA arendatud projektis „Mārupes Dārzs“ müüdi 92-st korterist 91 ja Kvarta

SIA poolt arendatud projektis „Kuldigas Parks“ müüdi kõik 116 korterit.

Ettevõtte struktuur seisuga 31.12.2023

Peamised sündmused

Hepsor RD5 SIA ja Mitt&Perlebach SIA allkirjastasid 16. märtsil 2023 lepingu Nameja Rezidence arendusprojekti ehitamiseks Riias. Ehituslepingu maht on ligikaudu 4,6 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Aprillis allkirjastati. Hepsor RD5 SIA ja Bigbank AS Läti filiaali vaheline laenuleping summas 4 miljonit eurot.

Kolmeaastase tähtajaga laenu eesmärk on finantseerida Nameja Rezidence arendusprojekti ehitust Riias.

Ettevõte sõlmis 10. mail 2023 Hepsor U30 SIA osade müügilepingu East Capital Real Estate IV kinnisvarafondiga.

Tehinguga kokkulepitud ettevõtte võlavaba väärtus on 5,2 miljonit eurot, millest arvestatakse maha ettevõtte võlakohustused, sealhulgas pangalaenud ja omanikelaenud. Hepsor U30 SIA omab Riias aadressil Ulbrokas iela 30 asuvat kinnistut, millel paikneb Hepsor poolt arendatud 3 642 m2 üüripinnaga stock-office tüüpi ärihoone nimega StokOfiss U30.

Hepsor Latvia OÜ allkirjastas 25.08.2023 osade ostulepingu, millega soetatakse 50%-line osalus SIA “Riga

Properties 4”. SIA “Riga Properties 4” on sõlminud ostulepingud kahe kinnistu ostuks Lätis, Riia rajoonis asukohaga “Līdumi”, Dreiliņi, Stopiņu vald, kokku pindalaga 74 314 m2 ning eesmärgiga arendada etapiviisiliselt ca 40 000 m2 äripindasid.

Ettevõtte tütarettevõte Hepsor JG SIA ja Mitt&Perlebach SIA allkirjastasid 20. novembril 2023 lepingu Annenhof

Majas nimelise arendusprojekti ehitamiseks Riias aadressil Jurmalas Gatve 74. Ehituslepingu maht on ligikaudu 4,3 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Detsembris allkirjastasid Hepsor JG SIA ja Bigbank AS Läti filiaal laenulepingu summas 4 miljonit eurot. Kolmeaastase tähtajaga laenu eesmärk on finantseerida Annenhof Majas

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.