WENTURE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 887 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga komment

WENTURE OÜ hetkeolukord

Juba 887 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Wenture OÜ loodi eesmärgil pakkuda ehitus- ja tööstussektorile insenertehnilisi IT arendusi. Nendeks on nt BIM põhised online toote konfiguraatorid ja insenertehnilised müügitarkvarad, PIM (Product Information Management) süsteemide loomine ja arendamine. Laiem eesmärk on aidata ehitussektorit digitaal lahendustega, luues nüüd- ja kohe vastavalt kliendi soovile vajaminevaid tarkvaralisi lahendusi.

2021. aastal tehti müügitööd, ehitati kliendiportfelli ja ehitati üles wenture.io koduleht, mille kallal töö jätkus ka järgmisel perioodil.

2022. aastal suurendati kliendiportfelli, värvati uusi inimesi, sh müügiinsener. Samuti külastati erinevaid rahvusvahelisi messe, nt Hannoveri tööstusmess Saksamaal.

2023. aastal käidi välisseminaridel ja rahvusvahelistel messidel, nt BAU 2023 Münchenis. Suurendati erasektori kliendiportfelli ning osaleti aktiivselt huvipakkuvatel riigihangetel. Alustati koostööd Eesti tuntuimate IT sektori ettevõtetega Nortal ja Finestmedia. Jätkus tugev meeskonna kasv ja värbamistegevused. Aktiivselt panustati enda tootearendusse: valgesilt veebikonfiguraator, PIM süsteem, Briden platvorm ja BIM andmestuskeskkond.

2024. aastal on jätkub tugev meeskonna kasv. Koostöös Finestmediaga osaleme ehitusregistri arenduses ja anname oma panuse ehituse digitaliseerimisele Eesti riigis. Suur rõhk on erasektori müügil, eriti tootekonfiguraatori ja PIM toodetega. Fookuses on PIM toote edasiarendamine SaaS tooteks ja selle turule toomine. Aktiivselt osaletakse huvipakkuvatel riigihangetel. Täiendatakse kodulehte ning jätkatakse aktiivse turundustegevusega, eriti suunitlusega oma toodetele. Q2 2024 osaletakse EAS ühisstendiga Hannoveri tööstusmessil, eesmärgiga leida väliskliente, partnereid ja tutvustada oma brändi ja tooteid. 2024 aasta eesmärgiks on suurendada väliskliendi portfelli.

Eestis on Wenture OÜ klientideks ühed suuremad materjalitootjad, nt: Toode AS, ETS NORD AS, Solarstone OÜ, R-FIX OÜ, AS Saku Metall

Uksetehas.

Aruandeaastal olulisemad töös olnud projektid olid: - Ehitusregistri (EHR) arendus, mille tegevus jätkub ka järgnevatel aastatel.

- ELRON mobiiliäpi arendus, mille tegevus jätkub ka järgmisel perioodil.

- Solarstone katusekonfiguraatori arendus.

- R-FIX tootekonfiguraatori arendus.

Hetkel töötab ettevõttes 7 meeskonnaliiget ja igapäevaselt on seotud 5 partnerit.

Vaatamata keerulistele majandusoludele oleme suutnud säilitada optimismi ning näeme suurt huvi ja vajadust meie teenuste järele, eriti ehitussektoris. Wenture tugevus peitub meie unikaalses meeskonnas, kus ühe katuse all töötavad koos nii arendajad kui ehitusinsenerid, mistõttu omame laia kompetentsi ja teadmisi nii tarkvaraarenduse, ehituse ja BIMi vallas. Ehitussektori digitaliseerimine on alanud ning kogu

Wenture meeskond on valmis seda arengut toetama.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.